Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-28, 20:29   #201
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Cytat:
Napisane przez katie100 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ale mam nadrabiania

...ale najpierw zdradzę Wam mój niecny i szczwany plan na dzisiejszy wieczór
1) jem kebaba (właśnie odgrzewam, bo nim dotarłam do domu - ostygł złośliwiec ) oglądając 90210 i przeglądając forum
2) spacerek z psem
3) farbowanie c12! (kupiłam dziś i no po prostu nie wytrzymam )

P.S. opędzlowałam pół Rossmanna, tak to jest puścić samą kobietę na zakupy po wypłacie jest jakby co promocja na Babydream szampon kosztuje 2,99
szalona

Cytat:
Napisane przez katie100 Pokaż wiadomość
Bunnyyyyy ja mam pytanie odnośnie c12 czy mogę na odrost obniżyć wodę do 10,5%? i ile wtedy dać kranówki? i co zrobić (jaki % wody), żeby wyrównać długości? położyć z 9%??? help
a musisz tak kombinowac?
bo jak masz 1 opakowanie to ciezko tak wyliczac. jak ma byc 10.5% to dolac 7ml wody do utleniacza i odciagnac 7ml i dodac farbe. a jak potem jeszcze zmniejszyc stezenie to nie wiem ,bo ciezko powiedziec ile farby ci zostanie po odrostach
Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
to samo pomyślałam, że Snowi nasza chyba się nie leczyła

hahahahaha

różdżka

atam gadanie
spójrz na naszą Caskadę jeśli ja tak będę wyglądała po ciąży to mogę zacząć rodzić już teraz!

skrob skrob w klubie, bo już drugi raz wspominasz, że coś Cię męczy odnośnie Twojego pana

a ja dziewczynki kupiłam te szpilki w De
i jestem zadowolona wczoraj mierzyłam rozmiar 38 i jak się przeszłam po sklepie to mi chlupały, więc były niewygodne, dzisiaj już dorwałam mój rozmiar 37 iiii są super wygodne i ładne a za 79 zł to pomyślałam co mi szkodzi! tym bardziej, że TŻ mi napisał iż dobrze jest mieć dużo butów
ktore szpilki w koncu?