Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-29, 18:37   #192
MissScareAll
Zakorzenienie

Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Bobbi Brown, Body Shop, OCC, SkinFood BB, L'occitane, Carcharel, Alpecin i inne

Cytat:
Napisane przez zai Pokaż wiadomość
Hydrolatu mogę odlać 50ml. Ale mam jeszcze hydrolat z róży damascena tego też mogę zrobić 50 do 75 ml. Ekstraktu z ananasa mogę odsypać od 5 do 10 g. Tylko oprócz wymienionych wcześniej nic mi nie wpadło w oko. Ewentualnie kolczyki orsay ale potrzebne wyraźniejsze zdjęcie.
ps. Puder bambusowy z jedwabiem mam :/
To chciałabym 20g oleju śliwkowego, 50ml hydrolatu aloesowego i 75ml różanego, 10g ekstraktu z ananasa. Przeliczyłam proporcjonalnie wg cen z BU i Mazideł, wyszło około 7,5zł za olej + 10zł za hydrolaty i 3,63 za 10g ananasa = łącznie około 21zł. Za to mogę Ci oddać około 35ml oleju arganowego lub 100ml żelu Body Shop - jak wolisz?

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Albo nie, oddam te dwie rzeczy, może być nawet 50 ml oleju arganowego i te kolczyki (potem wrzucę dokładniejsze fotki) , za tą naturalną pielęgnację + znalazłam u Ciebie:
- AVON tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA
- silnie złuszczający preparat z 50% kwasami AHA do stóp - w jakiej to w ogóle jest postaci, masz jakieś fotki?
- żel hialuronowy ewntualnie, ile go masz?

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

up