Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-30, 10:17   #743
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ana Sto lat dla Ninki

ana ja się zastanawiam czy sobie nie kupić takiego specjalnego kremu na te przebarwienia http://www.pharmaceris.pl/produkt.php?id=764
Ten co mam z filtrem 50 + jest fajny bo nadaje sie pod makijaż jest taki suchy po nałożeniu, ze można go nakładać na taki codzienny krem.
Ja kosmetyki do makijażu to mam tylko i wyłącznie mineralne, super się u mnie sprawdzają, nie zasyfiaja twarzy. Maluje się sporadycznie od większego wyjścia. A tak to tylko krem z filtrem na dwór, i wazelinka na ustaRaz na jakiś czas robię sobie tym korundem(czy jakoś tak)mikrodembrazje, i mam w miarę ładną cerę, niejedna nastolatka ma starszą niż ja, mam cere mieszaną, i zmarszczek nie mam, tylko te plamy. Ostatnio z avonu mam takie mleczko do oczyszczania(3w1), super się sprawdza z korundem, nawet na nogi sobie zrobiłam, to o 10 lat mniej majągładkie takie, i równo z kolorytem, polecam, o nogi też trzeba zadbać przed latem.
Dziękujemy za życzenia

Madzia zależy jakie masz przebarwienia-jeden krem Ci je wezmie,drugi nie ruszy.Masz posłoneczne,hormonalne,ci ążowe?ja miałam pociążowe i próbowałam ten albucin i mi nie ruszył.Acnederm mi dużo pomógł,a dobił przebarwienia całkiem neostratabardzo chwalona w walce z nimi.Może spróbuj sobie acnedermu?jest o połowe tańszy i też skuteczny,bo i innym dziewczynom też pomaga.Ja też się filtruje,bo się boję tych plam

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora