Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-30, 11:02   #750
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Dziewczyny dla dzieci polecam soraye,w rosmanach była świeżutka ich dostawa.
TYLKO BUSKIEGO ROSMANNA JAKOŚ POMINĘLI Z DOSTAWĄups kaps się włączył

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
my najpierw pneumo bo zaczełysmy w ok.5mies bo mamy refundowane i mamy opóźnione przez tą operacje która była,bo 6tyg przed nie było mozna małej szczepic.wiec u nas te szczepionki pokręcone ;p
puszcza się i sobie idzie gdzie chce, tzn w którąś stronę, potrafi przejść całą dużą kuchnie i albo pada na łapki albo się czegoś łąpie. za palca też by chodziła non stop. ale skoro postawi ileś kroków sama to moim zdaniem już chodzi
aha, rozumiem już co do def. chodzenia, to w takim razie mój oficjalnie chodzi od dłuuuuższego czasu
Ależ mam miły poranek tfu tfu Kubuś zjadł kaszkę kakaową całą miseczkę, poszedł o 10ej z tż na dwór, teraz wrócili i tż go usypia a ja zdążyłam posprzątać naszą łazienkę i 2 pokoje na dole, został mi nasz górny pokój, ale już mi plecy nie pozwolą pomyłam podłogi, no normalnie na cacy posprzątałam dwie pralki puściłam, porozwieszałam na tarasie i zostało mi tylko prasowanie, właśnie się za nie zabieram oby mały pospał ze 2 godzinki

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora