Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-30, 17:41   #574
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Kochana wlasnie chcialabym tak delikatnie,żeby wlosy z przodu byly w takie pazurki i schodzily do srodka jak wezme je do przodu
nie wiem czy wiesz o co mi chodzi nie moge teraz zadnego zdjecia znalezc na necie,ale cos takiego jak Infatuated sie ukladaja
ja wlasnie boje sie sama sobie sciac,że mi krzywo wyjdzie czy cos,ale pozniej sprobuje w domku
to jak inf to w druga strone tniesz- od buzi po skosie ku tylowi- myslalam ze chcesz zeby tyl byl w trojkat- to latwe- pazurki same sie zrobia od takiego ciecia.

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Czy pierwowzór autentyk to cholera wie... ale autentycznie są tacy co mowia tak do lasek

Mój kumpel raz tak dla jaj podszedł do kumpeli i niby dla zartow powiedział, a ona do niego "daje, ale ty płacisz za hotel"

Wstawiłam fotke do albumu z buźką i obecnym kolorem Fotka totalnie bez makijazu bo mam tak sucha cere ze podkładu nie nałoze, a z oczu mi sie wszystko zmyło. No i z lampą z zasłoniętymi oknami bo słońce tak daje ze kazde zdjecie mam przeswietlone albo żółtawe.
tak tak!
to jest twoj kolor mialam nosa
tylko makijaz delikatny i jestes piekna!
i jak ci kolor oczu podkresla teraz!

lady buciki extra az nie moge uwierzyc ze tak tanio je dopadlas!