Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-30, 18:01   #4674
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

witam znowu
ale malutko napisałyście . wszystkie chyba wybyły . śliczna pogoda, cieplutko, to lubię!
zjadłam dziś fast fooda . i przysmak Grycana . w H&Mie kupiłam sobie długą sukienkę. taką niebiesko białą w jakby.....plamki? pokazałabym foto, ale nie ma jej na stronie onlineshopu.

kredko - gratuluję wygranej Aidy znaczy...głównie tej ściereczki
Diablica, rozumiem podły nastrój, ludzie wokół nas potrafią tak załatwić człowieka, że głowa mała... niemniej zachęcam do relaksu w te wolne dni. może jakieś winko? a spacer to baaardzo dobry pomysł, słońce daje dobrą energię
moniuleczka - niestety również mam często tak, że coś jest super, w dobrej cenie, a mojego rozmiaru brak . ogólnie ciężko jest mi coś "zaklepywać" np.telefonicznie w sklepie, bo nigdy nie wiem jaki rozmiar biorę. dzis sukienkę zakupiłam XS, spodnie czasem M, a czasem S... to naprawdę dziwny mechanizm
Rybcia - czemu sprzedajesz Brook?
Monika, jak było na kijkach?

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Diana, widzę Cię!!! idziesz w poniedziałek do pracy? czy może troszkę się weekend jednak wydłuży?
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora