2011-04-30, 19:13
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
Napisane przez coco_kiciusia
Hmm ja wbrew temu co tu było pisane, uważam, że warto  swatchowałam raz (na TŻ  ) i wystarczyła jedna warstwa żeby ładnie pokryć  a kolor przepiękny  na pewno dużo bardziej do mnie pasuje niż niezapominajkowy 
A Tobie jak wypada na tle innych lakierów?
Nie wiem, czy coś było uzupełniane, ale jakby któraś była w Puławach i chciała limitkę, to jest wszystko - zostały nawet 2 pudry
Dzięki! Odechciałaś mnie z tej paletki 
|
Ja nie mówię, że nie warto po prostu, jak ktoś nie lubi drobinek, myślę, że C&G się nada jako zastępstwo. Co do nakładania. Ja z zasady nakładam zawsze dwie warstwy (tylko Bell Fashion jedną). Mam nierówną powierzchnię płytki na kciukach i jedna warstwa mi tego nie kryje, a żeby nie było różnicy maluję już wszystkie paznokcie x2.
Ooo w Puławach jesteś, to masz tam chyba Catrice 
A proszę bardzo prawda, że jakieś kiepskie te cienie. 
Cytat:
Napisane przez Finlora
Moją miłością w tym momencie jest lakier Catrice z serii Ultimate Nudes 
|
A któryż to lakier? 
Cytat:
Napisane przez ewalucja
podczytuje was, i podczytuje i wkoncu kupiłam lakier z bloosom fioletowy  a miałam nic wiecej nie kupować  ten wątek to złoo  ale nie zaluje, jest sliczny  nie da sie przejsc kolo essence obojętnie jak sie naczytało tyle zachwytów 
|
Gratuluję, przeszłaś na ciemną stronę mocy 
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
jestem zawiedziona lakierem blossoms;/ smuży, wytrzymał 1 dzien na paznokciach i kiepsko mi się nim maluje... jedyny plus to kolor...
|
Łeee, to nieładnie, że z Tobą nie współpracują Ja miałam małe kłopoty tylko z żółtym, reszta ładnie się nakładała. Nie wiem jeszcze jak z trwałością, ale ja nie oszczędzam paznokci, myję często włosy, zmywam, piorę, sprzątam, haftuję Niee no dobra, nie haftuję , ale i tak u mnie 3 dni to chyba maksymalny czas jaki lakier u mnie wytrzymuje w stanie nadającym się do pokazania innym.
Cytat:
Napisane przez coco_kiciusia
|
Mnie trochę też 
Cytat:
Napisane przez jyyli
BTW ludzie już mają mnie za kosmitę - wczoraj na koncercie po kilku piwkach opowiadałam koleżankom, jaka jestem podniecona, że są nowości 
|
Hahaha
przegląd kredek na linię wodną
Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie 
|
|
|