Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało do wakacji! 5 małych posiłków dziennie i koniec ze słodyczami! :>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-30, 22:10   #2169
Lajla_55
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało do wakacji! 5 małych posiłków dziennie i koniec ze słodyczami! :>

Hello!
Ja dziś oprócz śniadania zjadłam tylko tosta z dżemem... W ogóle nie mam apetytu i nie wiem co robić... Przecież na siłę nie będę jadła... Z kolei 2 dania dziennie to mało... O ile to co zjadłam można nazwać daniami... W ogóle pisałam, że jutro będę się ważyć, a to dziś jest sobota!! Zakręcona jestem strasznie... No nic w takim razie poczekam i przeniosę sobie dzień ważenia na poniedziałek. Skończył mi się dzienniczek diety, więc w poniedziałek jak zakupię nowy zeszyt od razu zacznę od wagi

Meeedzik Kochana wiem co czujesz! Ja poznałam Tżta tutaj w Irlandii. I po dwóch namiętnych tygodniach mojego pobytu tutaj okazało się, że Tż leci ze mną. Niestety po czasie spędzonym w Irlandii, Polsce i na Słowacji razem (bo Tż ze Słowacji jest) przyszedł czas rozłąki... Powiem Ci z własnego doświadczenia, że początek jest najgorszy.... Ja nie mogłam myśleć o niczym innym.... Byłam załamana. Ale z czasem zobaczyłam, że czym więcej rzeczy robię, tym szybciej leci czas i tym mniej myślę o tęsknocie. Zobaczysz, że za chwilę będzie lepiej. No i gdy zobaczycie się po tej rozłące, będziecie cieszyć się sobą bardziej niż zwykle Napiszę jeszcze, że taka rozłąka to próba dla Was jako pary. Bo jest tak, że albo bardzo się kochacie i przetrwacie tą sytuację, albo to nie jest to i rozstaniecie się. Ja wiem, że dacie radę i tego Wam z całego serca życzę

Murka A Tż właśnie mnie namawia na taki chleb w jajku Chyba jedna kromeczka nie zaszkodzi

Baletnica Ja kiedyś bardzo chciałam niebieskie soczewki wypróbować Ale stwierdziłam, że lubię swoje czarne oczy i w takich soczewkach wyglądałabym nienaturalnie

Monika A ja jutro lecę na festyn Już nie mogę się doczekać

Resztę pozdrawiam cieplutko

Wzrost: 178
Było: 86
Jest: 74
Będzie: 65
Lajla_55 jest offline Zgłoś do moderatora