2011-04-30, 23:17
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
Napisane przez blond bunny
przepieknie! 
ha! mialam racje, moj tz podejrzal i powiedzial ze sliczna z ciebie dziewczyna 
kolor idealnie dobrany- taki chlodno ciepły beż poziom 10.
a jak wrazenia odnosnie farbki?
|
Dziękuje Ci ślicznie Kochana i Twojemu TZ tez, hehe 
wrażenia są na maxa pozytywne, nie wiem czemu bałam się jasniejszego kolorku, a czuje się w nim mega! serio 
a sama farbka w sobie jest miła w uzytkowaniu, troche mnie tylko szczypało no ale oksy 12% to trzeba brac poprawkę 
a mi tęczówke podbija każdy jasny kolor, kiedyś jedna kolezanka mi poradziła, żebym pofarbowała na taki kolor orzechowy jak mam oczy, ale jednak blond daje najlepszy efekt 
Cytat:
Napisane przez Agatau88
J
infatuated
bardzo ładnie Ci wyszło, a na zdjęciach wyglądasz ślicznie 
|
ale kusisz tą operacją 
i dziękuje 
Cytat:
Napisane przez katie100
[B]
[/COLOR] Infatuated - masz naprawdę fajną urodę  jesteś jednocześnie bardzo ładna, a przy tym nietuzinkowa 
|
chyba się zarumienie 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
A to nie jest tak że wiosna moze tez mieć niebieskie? i zielone? Mimo ze ciepły typ? Bo sporo naturalnych rudzielców ma niebieskie albo zielone...
Czy po prostu niebiesko-szare tylko to te chłodne?
Ja chyba lato jestem hmm?
Kurcze, to sie nazywa znak. Zaczełam pisać moje wylewne żale apropo sytuacji obecnej iiii... komp sie zawiesił 
|
hmm..ja bym obstawiała, że jestes wiosenką 
albo typem mieszanym wiosna-lato jak ja dowiedziałam się o tym od Bunny 
Cytat:
Napisane przez snowhitee
a
Tobie również ślicznie jak Czeko 
lepiej lepiej ciutek  dziękuję  tylko ogarnąć się muszę i przestać o tym myśleć 
|
dziekuje slicznie 
mysl tylko i wyłącznie o miłych rzeczach tylko pozytywne myslenie da pozytywną energie 
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
pięknie wyszło  no nie wszystkie zmiana na C12  to dlatego nie mogę jej kupić nigdzie nie ma  inne są tylko tej nie ma 
|

hehe tak, chyba nastepny watek bedzie "wlosy c12 farbujemy...." 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Powysyłane  Tylko jeśli moge was prosić jeśli chcecie sie wdawać w głębsze szczegóły to piszcie na PW tak samo 
Ale powiem wam że samo to że wogóle to napisałam to już mi pomogło, jakoś tak lżej że mogłam sobie pomarudzić 
|
ja też poproszę Kochana
Edytowane przez infatuated
Czas edycji: 2011-04-30 o 23:19
|
|
|