Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kurs przedłużania rzęs bez certyfikatu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-01, 12:54   #4
kalina121
Wtajemniczenie

Dot.: kurs przedłużania rzęs bez certyfikatu

Cytat:
Napisane przez kwiateczek20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie w sprawie kursu przedłużania rzęs. Jestem dyplomowaną stylistką rzęs. Chciałam dorobić przy organizacji własnego szkolenia opracowanego przeze mnie w zakresie przedłużania rzęs. Czy mogę szkolić dziewczyny, przekazywać im swoja wiedzę i umiejętności nie mając tytułu instruktora? Będzie to szkolenie tańsze niż inne oraz bez certyfikatu. Bardzo proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam.
Z punktu widzenia uczestniczki jakiegokolwiek kursu-twój lekko mija się z celem kursy robi się po to by się nauczyć czegoś(to ty akurat im zapewniasz),ale między innymi po to by mieć papierek, ponieważ jest to wymagane/mile widziane przez klientki lub potencjalnych pracodawców, jak ktoś płaci za kurs to chce też mieć potwierdzenie że taki kurs się ukończyło, ja decydując się na kurs zapłaciłabym więcej i poszłabym na taki gdzie po ukończeniu zdałabym egzamin i dostałabym certyfikat.

Ale to moje zdanie

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
no to pomogłaś
no , ale za to wyraziła swoje zdanie
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując