Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-02, 00:06   #4265
bezaczek7
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ja też nie, ale ze względu na ten tren
Nie wiem czy widziałyście jaką na wieczór miała suknię:
http://www.flickr.com/photos/british...57626612779204
Też ładna i na pewno dużo wygodniejsza Tylko te włosy mi się nie bardzo podobają
A oficjalne fotki ze ślubu wyglądają jak malowane portrety, jakies takie sztuczne są
http://www.flickr.com/photos/british...7626613171058/

A może pod tymi kapeluszami są jakieś przyssawki
Albo wewnątrz kapelusza wszywają jakieś paski materiału, za które się wsuwkami we włosy wpina całą "konstrukcję"
ładna kiecka na potem ha, ona jest tak chuda, jak ja
ale jedno mi się nie podobało w kieckach-część biustowa. takie trójkąty sterczące, co wg mnie zwracało uwagę na mały biust. mogli jakoś inaczej tą górę wymyślić.
a na ostatnim zdjęciu grupowym, znaczy tym we dwoje, jej się kiecka źle ułożyła, po lewej-widzicie to? czyli jednak nie tak sztuczne i wymuskane te zdjęcia, chyba że specjalnie ją tak ułożyli
a o kapelusikach, ja podejrzewam wszyty grzebyk, no bo inaczej nie ogarniam, jak to mówi dzisiejsza młodzież

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Witam w ten pochmurny dzionek

Martoolka, tż był grzeczny nawet baaaardzo grzeczny aczkolwiek w znacznym stanie wskazującym
na wieczór ładna ta kiecka a włosy no cóż, czesane wiatrem zdjecia rzeczywiscie jakby alowane ale pewnie o to chodziło

bezaczku, dobrze że już wszystko załatwione
no pochmurny, ale dziś nawet nie wyszłam z domu, bo w kościółku byłam wczoraj
dobrze, że TŻ był grzeczny
włosy akurat na tym zdjęciu się tak ułożyły, bo to nie było pozowane. wg mnie ładnie miała, że rozpuszczone.
no nie wszystko załatwione, bo jutro jadę po drugą a może się uda, że i trzecią plombę. dopiero potem będę mogła powiedzieć, że się udało

idę spać. dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-05-02 o 00:14
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora