Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-02, 06:22   #906
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
U mnie w przepadku SZymona cisza równa się kłopoty więc już wolę jak jest głośno.
Eee u mnie tak samoOd wczoraj moje dziecko bardzo testuje granice mojej wytrzymałośći.Sto razy wczoraj robiła podchody do kociej kuwety,my sto razy z uporem maniaka powtarzaliśmy"be,nie wolno"i prostestującą Nine zabieraliśmy.W końcu już przed kąpielą udało jej się ręcznie wygrzebać z kuwety żwir i przynieść tż w swoich rączkach kocie bobkiDodam,że kuwete mamy krytą i już przeniesioną w najdalszy kąt domu.Nie wiem co mamy zrobić-chyba jedynie kolejną bramkę zamontować.Do tego jeszcze walczy z drzwiami od szafki w której trzymamy śmieci i jak się uda to je wyciąga
Wszystko co śmierdzące ją kręci
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

mojej kuzynki ojciec zmarł(mój wujek) tydzień przed weselem i też zrobili, ksiądz powiedział ze to wyjątkowa sytuacja , bo to nagle było
U naszych znajomych też tak było.Na dwa dni przed ślubem zmarł ojciec panny młodej.Wesele zrobili,bo inaczej utopiliby 30 000.Jednak wesele było na smutno.

A ja od 5.30 nie śpięzaczęło się!cholerne muszyska latające bzyczą nad uchem i spać nie dają.Jak ja nienawidzę i brzydzę się much ble

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora