2011-05-02, 07:01
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
Napisane przez evitka21
I mam pytanko: jak działa ten cały grupon-jak kliknę to "kup teraz" to co dalej-dostaje coś na maila, jakiś kod tak?
i jak odp.ilośc osób kupi to mogę wykorzystać, dobrze rozumiem?
a jak kliknę i się rozmyślę to co? (albo ktoś inny i się nie uzbiera odp.ilość osób).
I jakie jeszcze tego typu strony polecacie?
|
evitka - ja korzystam z groupona baaardzo często. Kupiłam w ten sposób pierwszy miesięczny abonament dla syna na Aikido (za 60 zł, zamiast 120), potem kupon na myjnię samochodową z praniem tapicerki, potem fryzjer (zabiegi kosmetyczne na włosy), normalny fryzjer (cięcie itp.), byłam też z groupona po raz pierwszy w życiu u kosmetyczki, kiedys kupiłam też kupon na żniżkę do restauracji.
Po "kup teraz" przysyłają maila, a jakiś dzień poźniej kupon do wydrukowania. Na kuponie jest specjalny kod.
Zawsze płacę kartą.
Jak rozmyslisz się po zapłaceniu, to chyba juz nic nie zrobisz, ale zanim zapłacisz to możesz.
Nie ma znaczenia, czy uzbierała się jakaś minimalna ilość osób. Kupujesz kupon i z niego korzystasz. Podawana przez sprzedawcę ilość oznacza maksymalną ilość kuponów, które ma w tej niskiej cenie, więc czasem naprawdę trzeba się spieszyć.
Mój TŻ korzysta z podobnej strony - g.r.u.p.e.r.pl oczywiście bez kropek, nie chciałam, żeby mi wycięli 
Miłego dnia, ja własnie uciekam do pracki niestety. Ale czytać będę i pilnowac porządku
|
|
|