2011-05-02, 07:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Ale mnie dzisiaj boli brzuch 
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------
Cytat:
Napisane przez cotynato
Weźcie  pomóc chce a te się ze mnie śmieją
Co do lodów to ja właśnie lubię sorbet porzeczkowy i on jest pycha taki z prawdziwymi porzeczkami i pestkami nawet ah  ( wiem że głupotami się jaram, ale to rzadkość trafić na lody z pestkami np. w truskawkowych a to takie pyszne jak czuć prawdziwym owockiem) u mnie w cerf w stoisku z piekarnią Kubiakiem czy czymś takim a lody firmy b... muszę sprawdzić, ale mówie wam. Jadłam tam jeszcze ciastkowe i sorbet malinowy i niebo w gębie. Co prawda cwaniaczki jak zobaczyli zainteresowanie to gąłko/porcję zmienili z 2,50 na 3  ale i tak są warte tej ceny
A co do sorbetów w pudełkach to ja widziałam w cerf- hahah żałosna jestem z tym cerf, ale ja to tylko tam zakupy  ale nie wiem jak ze smakiem ;p
Kurcze idę spać bo się zaśliniłam na myśl o tych lodach
Kolorowych!
|
a u mnie w Tesco lody są za 1,2 gałka z algidy chyba ale to moje ulubione, są najlepsze orzechowe bo z całymi orzechami nawet, i nakładają takie porcje że gdzie indziej, to były z 3 gałki. Dzisiaj się wybiorę :slins: też mają dobre sorbety
|
|
|