2011-05-02, 07:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
Napisane przez katie100
dzięki za odpowiedź 
...tylko, że mi przy najszczerszych chęciach 1 opakowanie by nie wystarczyło...  ja ztrobiłam tak, że pół farbki z jedna saszetka i to nakładałam na odrosty i starczyło mi na pół głowy, potem wymieszałam drugie pól farby i kolejną saszetkę i położyłam na resztę odrostów i wtedy w sumie od początku całego nakładania już było 40 minut, ale jeszcze policzyłam kolejne 40 minut... chyba nawet 45  i wtedy wymieszałam z drugiego opakowania kolejne pół farby i jedną saszetkę i dałam na całości trochę to zmiksowałam i rozczesałam dobrze grzebieniem i zostawiłam na długościach na 5 minut.... i to było farby na styk, bo na długości możnaby tak jeszcze dołożyć mieszanki z 1/4 farby i 1/2 saszetki, żeby było tak na luziku, ale już mi się nie chciało tracić czasu na mieszanie jak już miałam to na długościach 
i ten zapach jagódek bardzo mi pasował 
|
to jak tak to rob jak teraz- najpierw pol na pol glowy i drugie pol na drugie pol. to nic ze tyle to trwa- wlosom nic nie bedzie- naprawde.
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA
Macie fotke tak to mniej wiecej wyglada...
przed chwila poprawilam,ale i tak nie do konca mi sie podoba 
|
nie jest zle...
Cytat:
tzn?
z tylu sa takie 
sa schody dalej 
|
schody przy cieniowaniu beda na dlugich wlosach zawsze- mniejsze lub wieksze ale beda dzieki temu wloski zlepia sie w pasemka.
Cytat:
Dzięki dziewczyny, rano umyje wyprostuje i wkleje wam lepsze zdjęcia
i poczekam na opinie eksperta Bunny 
|
nie jest zle, na pierwszy raz jest ok, tyl ladnie a z przodu nie pilnowalas dlugosci pasm i nie stosowalas dlugosci do poprzedniego tylko troche tu wycielas, troche tam... ale moze byc, tak teraz tez sie tnie.
Cytat:
|
stare opakowanie palette- a z cena chyba go po✂✂✂alo 
Cytat:
Napisane przez xLADYx
to chyba jakieś jaja  
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
u mnie w Rossmanie najwyższą ceną za farbę Palette jest 11,99 zł. nigdy nie widziałam żeby więcej kosztowała  w promocji zazwyczaj 9.99 a zdarzyło się 8,99 
jeśli chodzi o te deluxe to jakoś 15 
|
w rossie standard cena na palette intensiv to 13,99zl.
na naturals palette jest 11,99.
dlatego j czekam na promo bo w carrefourze sa zwykle po 15zl
|
|
|