Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-02, 14:22   #3669
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Gosza, a wiesz, że my wczoraj z TŻ też cały wieczór spędziliśmy na rozmyślaniu nad kolorami o sypialni? I od razu mebelki oglądaliśmy w necie, ale jeszcze nie mamy tej idealnej wizji. Chyba skończy się na tym, że wszystko będzie w domu zrobione, tylko w sypialni goły materac będzie

Chatko, super Wam się udało z tym makefilmem, jestem pełna podziwu, że znaleźliście kamerzystę z takim zapałem. Widać czekał na Was A i sala fajnie się prezentuje, na pewno można tam zaszaleć z dekoracją i zaaranżować ją na naprawdę wiele sposobów, nie macie też w zasadzie ograniczeń kolorystycznych, więc można puścić wodze fantazji.
Co do śniadania, to u mnie będą poprawiny na 13-14, ale mama TŻ upiera się, że ludzie zgłodnieją do tej godziny (bo u nich w rodzinie to się z wesela zaraz po torcie wychodzi, więc nic dziwnego, że ludki po weselu wstają o 8-9 rano ), więc w porozumieniu z moją mamą ustaliłyśmy, że ktoś zaniesie do miejsca, w którym będą noclegi jakieś rzeczy do zrobienia zwykłych kanapek, termosy, kawę/herbatę itp., żeby w razie czego ci najbardziej głodni mogli się posilić zanim dotrą na poprawiny. Bo noclegi będą najprawdopodobniej w hotelu pracowniczym, a tam nie ma restauracji i śniadań. Chociaż ja i tak uważam, że po naszym weselu, to nikt wcześniej niż w południe nie wstanie, bo wszyscy będą bawić się do rana