2011-05-02, 16:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla decoupażystek:)
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
Figuś , ja chyba mam drewienka, jak sprawdzę wieczorkiem to napisze ci na pw i wyślę jutro, pasi???
Ja na ten przkład potrzebuję mechanizmu do zegarka, nie wskazówek tylko tego czarnego kwadracika, ma ktoś, papappapa!!!
Kasiu, to co, mam nie wysyłać, serio??
|
Liczę serwetki, tak z ciekawości, ale ja tez lubię liczyć, jakkolwiek to głupio brzmi, lubię liczny samych serwetek z motwamy kwiatowymi naliczyłam 116 (tak tak układam je motywami, kolejne małe odchylenie porządkowe), a nie jestem pewna czy jestem w połowie liczenia... Także dziękuję Kochana, ale ja się nie spodziewałam niczego zupełnie pisząc Joli, że mnie nie stać na materiały, a teraz mam tego górę, jak na fakt, że 5 dni temu miałam klej magic, 7 serwetek i lakier. Z całego serca dziękuję, że chciałaś się ze mną podzielić, ale na prawdę nie trzeba
Cytat:
Napisane przez Pupil
Trudno, będziesz miała więcej, ja moją też wysłałam tylko mniejszą, zdecydowanie mniejszą 
|
Chociaż jedna posłuchała, żeby szczęście dawkować małymi porcjami Dziękuję 
Już mnie korci, żeby coś zrobić, ale powinnam pod kołdrą leżeć i się leczyć...

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------
Do tego 7 widoczków, 5 zwierzęco-afrykańsko-meksykańskich 27 Wielkanocych, 15 kuchennych, 12 owocowych, 8 drzewiastych 49 sztuk Bożonarodzeniowych, 12 "ornamentowych", 6 dziecięcych, 9 innych W sumie 266 toż to na 3 życia!
D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę ! ! !
|
|
|