Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla decoupażystek:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-02, 16:01   #4992
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Plotkowy dla decoupażystek:)

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Figuś , ja chyba mam drewienka, jak sprawdzę wieczorkiem to napisze ci na pw i wyślę jutro, pasi???
Ja na ten przkład potrzebuję mechanizmu do zegarka, nie wskazówek tylko tego czarnego kwadracika, ma ktoś, papappapa!!!
Kasiu, to co, mam nie wysyłać, serio??
Liczę serwetki, tak z ciekawości, ale ja tez lubię liczyć, jakkolwiek to głupio brzmi, lubię liczny samych serwetek z motwamy kwiatowymi naliczyłam 116 (tak tak układam je motywami, kolejne małe odchylenie porządkowe), a nie jestem pewna czy jestem w połowie liczenia... Także dziękuję Kochana, ale ja się nie spodziewałam niczego zupełnie pisząc Joli, że mnie nie stać na materiały, a teraz mam tego górę, jak na fakt, że 5 dni temu miałam klej magic, 7 serwetek i lakier. Z całego serca dziękuję, że chciałaś się ze mną podzielić, ale na prawdę nie trzeba

Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Trudno, będziesz miała więcej, ja moją też wysłałam tylko mniejszą, zdecydowanie mniejszą
Chociaż jedna posłuchała, żeby szczęście dawkować małymi porcjami Dziękuję

Już mnie korci, żeby coś zrobić, ale powinnam pod kołdrą leżeć i się leczyć...

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Do tego 7 widoczków, 5 zwierzęco-afrykańsko-meksykańskich 27 Wielkanocych, 15 kuchennych, 12 owocowych, 8 drzewiastych 49 sztuk Bożonarodzeniowych, 12 "ornamentowych", 6 dziecięcych, 9 innych W sumie 266 toż to na 3 życia!

D_Z_I_Ę_K_U_J_Ę ! ! !