Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez kotek6
dziś dostałam ciekawą ofertę fotografa bardzo proszę o szczere opinie   ...... http://www.lookfoto.pl/galeria.htm koszt nie mały 3100 zł ale jakoś czuje się oczarowana tymi zdjęciami (niby tż powiedział że za dużo ale nie umiem ich sobie wybić z głowy)wiec proszę byście powiedziały co o nich sadzicie ....
|
Mnie się te zdjęcia podobają choć niektóre są za bardzo rozjaśnione jak dla mnie.
Stół z alkoholami cieszy się powodzeniem na weselach z tego co widziłam. Ja też lubię wypić drinka i cieszę się jak stoi whiskey czy gin. A gin&tonic to nie filozofia i barmanem nie trzeba być by sobie przyrządzić takie podstawowe drinki.
Winietki u nas będą zapewne.
A co do spotkania to ja jestem za Warszawą. Chętnie was poznam ale do lublina nie mam szans pojechać.
Koncepcja wesela w niedzielę upadła. Zasadzniczo na 98% procent wesela nie będzie. Tylko obiad dzięki któremu zostanę wydziedziczona i rodzina się obrazi Ustaliliśmy z tż-tem, że jutro podejmiemy ostateczną decyzję. A potem zarezerwujemy termin w kościele i fotografa. Bo restauracji na obiad dla 30 osób to chyba nie muszę rok wcześniej rezerwować?
|