Wątek
:
Polski peeling ziołowy firmy JADWIGA
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-05-02, 20:57
#
5
Aga_86
Raczkowanie
Dot.: Polski peeling ziołowy firmy JADWIGA
hej znowu odpowiadam po czasie
ale dopiero teraz zajrzalam na wizaz,,, Jesli chodzi o peelin ziolowy kadwigi to z czystym sumieniem moge go polecic naprawde jest to rewelacyjna rzecz. Ja robiony go juz mialam 4 razy Caly zaboeg sklada sie z 2 faz jak juz wiesz pierwsza ta zluszczajaca a druga doluszczajaca resztki naskorka ktore nie zejda Papke naklada sie i masuje wilgotnymi palcami na twarzy szyji no wszedzie gdzie si etylko chce nawet pupe sobie mozna zpeelngowac i sie robi jedrniutka
i masuje sie od 10 d0 15 min mozna dluzej mozna krocej zalezy jak kto wytrzymaa nie jest to neiprzyjemne ale im dluzej sie masuje no to wiadomo skora zaczyna se pieklic ale im bardziej starta tym lepiej si eodnowi i tym efekt lepszy bedzie ... przez klejnych 7 dni nie moczy sie twarzy nie myje wogole czeka is eaz skora sie odbuduje. Starta skora jest czerwona zaraz po zabiegu pozniej jeszcze przez 2, 3 dni jest czerwoa w w 4 dniu zaczyna si epoprostu luszczyc robi sie taka skorupka jakby cenki strupek dlatego sie psika tym lotionek ktory powinna ci dac kosmetyczka i w zasadzue tylko tym lotionem skore mozna nawilzac niczym unnym. po moze 5 dniac skora sie na tyle zluszczy ze zostana tylko male luski ktore sue beu dzdazyly oderwac najczesciej to bedzie w okolicy lini zuchwy ja przynajmniej tak mialam na szczece linia zuchwy absolutnie nie wolno tych luszczacych sie czastek suchej skory skubac czy odrywac !!! Korci to strasznie wiem, sam apo sobie bo mam manie zrywania wszystkiego co tylko mi odstaje na korze ale neiwolno tego robic bo monza sobue tylko zrobic brzydkie plamy i blizny samo musi odpadac a reszta co nie odpadnie doluszcza sie wymaga to ponownego pojawienia sie w gabinecie i wykonaniu maseczki otrabkowej to otreby i lotion nakladane na twarz. po calym zabiegu skorka jest mieciusia i napieta... ja bylam naprawde bardzo baaaardzo zadowolona jak juz pisalam mam manie ksubania wszystkiego i skubiac strupy i wyciskajac jakies brzydulce
narobilam sibue blizn po 1 zabiegu nie bylo ich juz prawi wogole jest to rewelacja..... niestety moja kosmetyczka wyjechala za granice ;( i nei powtorzylam od tamtego czasu tego zabiegu.... Jednakze od roku ucze sie w policealnej szkole kosmetycznej i niebawem sama zrobie sobie ten zabeg
polecam naprawde rewelacja ja placilam 100 zl (po malej znajmosci)
Aga_86
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Aga_86
Znajdź więcej postów Aga_86