Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-02, 22:06   #3485
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Dzisiaj o tych wagach pisałyśmy i tak sie wziełam za oglądanie starych zdjęc i zrobilam takie małe kolażyki.
Aktualnych fotek przy wadze 55- 56 kg to nawet nie mam...ale te które mam pokazują zejscie z 71kg do 58 mniej więcej w rok czasu.

Moze efekt nie jest tak spektakularny jak u niektórych z Was, ale ja jestem z siebie dumna i jedno dałam dla porównania jak wazyłam 50 kg sprzed kilku lat...i taka wage chce uzyskać docelowo
SUPER

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
3-polski
4-matma plus dodatkowo rozszerzenie
6-angielski
10-angielski ustny
12-polski ustny
13(piątek ) -geografia podstawowa

I koniec Niektórzy maja jeszcze egzaminy po 20.maja, a mi się akurat blisko siebie ułożyły. Mało czasu na powtórki przed ustnymi ale przynajmniej będę miała z głowy i 4,5 miesiąca wakacji

Ja kupiłam w takiej aptece, która jest właściwie sklepem zielarskim. Ale widziałam też w spożywczym

Nie można

Spokojnie, przejdziesz na PW to zmienisz podejście Będa warzywka, więc nie będzie monotonii. Jeśli masz motywację, to Ci się uda. Trzymam kciuki

Widziałam go u siebie w Biedronce Naturalny wiesniak jest od nich dobry, więc ten tez powinien

Podziwiam Cię za wytrwałość Zostanie Ci to wynagrodzone w dużym spadku

Nie ma się co wstydzić, w końcu każdy organizm reaguje inaczej

Te 0.5 kg to Piątnica chyba, tak ? Takie w biało-niebieskim opakowaniu ? U mnie one są w takim zwyczajnym sklepie i sa b.dobre

moniczorek
Duża zmiana Gratulacje

Jakie posiłki dukanowe dają Wam duzo energii ? Takie które można zjeść z samego rana?
Dziekuj kochana))
Szkoda, ze nie siedze w komisjii z angielskiego u Ciebie, ( bo moglabym z racji zawodu swego, gdyz z wyksztalcenia jestem filolog angielski). Dostalabys ogromniasta SZOSTKE, i juz!!!!

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Dzięki...hehe...ja mam takie murzynskie posladki...waskie biodra, ale takie kragle i do tyłu

Serio lepiej?
Teraz nie ma jakiejs ogromnej roznicy z wyglądzie od tych z 2010...kilogramowo 4 kg...mam mniej tluszczyku i troszke bardziej smukle cialo i zwarte ciało od cwiczen.
Nie mam aparatu to nie zrobie aktualnych fotek ...ale moze jutro jak bedzie jasno to pstrykne cosik telefonem.

Dzięki
To super, lepiej niz plaskie dupsko (moje)
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora