|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Bry 
Acelinka gratuluję córci ja jutro mam wizytę i liczę że coś się wyklaruje bo póki co też zaliczam się do klubu anonimowego dzidziusia 
Zdaje się że na wątku majowo czerwcowym któraś dziewczyna się rozpakowała coś koło 26 tygodnia więc naprawdę wszystko się może wydarzyć. Oczywiście nikomu tego nie życzę bo to ogromny stres i zagrożenie maluszka :/
Ja nałogowo podczytują wątki gdzie dziewczyny się już rozpakowują (opisy porodów czasem mnie przerażają), w wątku marcowym została ostatnia 2 w 1 więc nieuchronnie zbliża się nasz czas bardzo mi się podoba że tam dziewczyny wysyłają sobie smski i wstawiają opisy porodów, u nas też mogłoby tak być kwestia wybrania tylko dyżurujących dziewczyn a na klub nie każda z nas ma wstęp więc może dla chętnychnumer telefonu na PW? Osobiście nie chciałabym się czuć wyobcowana bo nie ma mnie w Waszym klubie, czytam Was codziennie nałogowo i mimo że mało się odzywam czuję się przywiązana 
Pytanie do mamuś które jeszcze nie mają dzieci i są gdzieś koło 19 tygodnia, czujecie ruchy??? Ja chyba nie czuje kopnięć ale za to chyba wiem kiedy maluch się przemieszcza, czuję czasem jakby się piłka albo coś takiego przesuwało na lewo albo prawo i zaraz po tym mam w tym miejscu twardszy brzuch czy to jest to??????
Edytowane przez irmith
Czas edycji: 2011-05-03 o 11:29
|