Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 10:31   #3824
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Co złego jest w plaży w Rowach? Owszem, plaża jest wąska, ale węższe już widziałam. Ludzi na niej sporo, ale to też żadna nowość. Sama plaża czyściutka jest. W zeszłe wakacje byłam w Rowach, więc wiem
Ja nie jade pol swiata po to zeby sie kisic na metrowym pasku piasku, w tlunie jak sardynka.
Ale co kto lubi.
Dla mnie plaza w Rowach jest najgorsza plaza jaka widzialam i w zyciu bym tam z walsnej woli nie pojechala.
Nie jestem az tak zdesperowana.
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Jak ja czegoś takiego nie cierpię
Usiądzie taki obok w autobusie i włącza tę skrzeczące piosenki, nawet ciezko sie zorientować co za nuta leci, bo tak skrzeczy. No k...urde!
Ja wtedy sobie pogłaśniam ipoda, ale i tak słyszę to skrzeczenie z telefony gówniarza/gówniary.... Każdy niech sobie słucha czego chce, nic mi do teo, ale kurde niech nie przeszkadzają innym!
Miedzy innymi dlatego nie korzystam z komunikacji miejskiej. Tutejsza mlodziez jest w stanie calemu narodowizycie obrzydzic.

W Polsce to opier***labym na czym swiat stoi , a telefon wywalila przez okno. Gnoj do konca zycia nie wlaczylby telefonu na glos..
Tu niestety nie moge tego zrobic, bo na ''kochane, slodkie dzieci'' nie wolno sie zloscic. ''Przeciez to tylko dzieci''. To jest najczestsze tlumaczenie.
Skoro to sa tylko dzieci to wypadaloby je czegos uczyc, a nie kur** robia co chca od przedszkola , a potem po ulicach sami pietnastoletni bandyci chodza.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-05-03 o 10:33
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora