2011-05-03, 10:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Cytat:
Napisane przez Chatul
Co złego jest w plaży w Rowach? Owszem, plaża jest wąska, ale węższe już widziałam. Ludzi na niej sporo, ale to też żadna nowość. Sama plaża czyściutka jest. W zeszłe wakacje byłam w Rowach, więc wiem 
|
Ja nie jade pol swiata po to zeby sie kisic na metrowym pasku piasku, w tlunie jak sardynka.
Ale co kto lubi.
Dla mnie plaza w Rowach jest najgorsza plaza jaka widzialam i w zyciu bym tam z walsnej woli nie pojechala.
Nie jestem az tak zdesperowana.
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa
Jak ja czegoś takiego nie cierpię 
Usiądzie taki obok w autobusie i włącza tę skrzeczące piosenki, nawet ciezko sie zorientować co za nuta leci, bo tak skrzeczy. No k...urde!
Ja wtedy sobie pogłaśniam ipoda, ale i tak słyszę to skrzeczenie z telefony gówniarza/gówniary.... Każdy niech sobie słucha czego chce, nic mi do teo, ale kurde niech nie przeszkadzają innym! 
|
Miedzy innymi dlatego nie korzystam z komunikacji miejskiej. Tutejsza mlodziez jest w stanie calemu narodowizycie obrzydzic.
W Polsce to opier***labym na czym swiat stoi , a telefon wywalila przez okno. Gnoj do konca zycia nie wlaczylby telefonu na glos..
Tu niestety nie moge tego zrobic, bo na ''kochane, slodkie dzieci'' nie wolno sie zloscic . ''Przeciez to tylko dzieci'' . To jest najczestsze tlumaczenie.
Skoro to sa tylko dzieci to wypadaloby je czegos uczyc, a nie kur** robia co chca od przedszkola , a potem po ulicach sami pietnastoletni bandyci chodza.
 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80  - 82  15.04.2013
Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-05-03 o 10:33
|
|
|