Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 10:36   #389
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.8

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Nika_2000, mi też się ta róża podoba, ale już mam tak korale wyliczone, że mi nie wejdzie na bransoletkę Jakoś tak kiedyś miałam wrażenie, że taką bransoletkę to będę ze dwa lata zapełniać, a teraz to rach ciach i myślę, że do wakacji będę miała pełną
jak sobie pomyślę jak szybko moja się zapełniła to aż mam wyrzuty sumienia, kiedyś nie byłabym w stanie wydać aż tyle na cokolwiek choć miałabym na to środki finansowe - normalnie byłoby mi żal kasy, a teraz...

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
zupełnie nie wiem co mi się stało - tak mnie wciągnęłyście (zarówno w koralikowanie jak i w czytanie forum), że boję się co będzie dalej
moja lista zakupów:
- walizka
- chłopiec
- lotka
- różyczka
- kostka
Nika powiem, że nie jest z Tobą aż tak źle, jeśli to wszystkie koraliki na Twojej liście ale pewnie zaraz pojawią się kolejne...
oczywiście wszystkie są super i tez chętnie bym je przygarnęła
martinia jest offline Zgłoś do moderatora