Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 11:41   #1067
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
u nas jest taki Chiński Market i tam sa wlaśnie te rzeczy z Japan Style tylko że duzo droższe i ja najpierw jak coś znajdę na allegro to jadę tam obcykać z materiałem ponaciągam pogniote posprawdzam na szwach i dopiero potem na allegro zamawiam bo lepiej się oplaca nawet z przesyłką brać niż kupować tam w markecie no i tutaj dostajemy wsowki których mamy już caly worek
U mnie jest coś takiego jak chiński sklep jest ogromny może tam są te rzeczy nigdy nie byłam ale muszę zobaczyć

Cytat:
AniaP my sól stosowalismy w tmtym roku jako odstraszacz na mrówki wysypywalismy przed progiem i działało w domu ich nie było
dzięks spróbuję

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
aniap... ale my w koncu tego wyjadu nie kupilisy bo moj tezet slimok i zdecydowac sie nie mogl... i oki co nie mam jeszcze panow na wakacje... bo z nim sie tak dogadac nie mozna ze sie wkrzam i nie poruszam tematu....

drcron nie mam pojecia jak z basenem... plus taki ze u nas deszcz pada a nie snieg:P choc sama nie wiem czy to plus

ana ja chodze w dzinsach niby rurkach ale na łydce nie sa tak strasznie opiete albo takie ala bojowkowe spodnie....

ten js kusi tylko u nich problem z rozmiarami chudym osobom latwo kupic a takim co normalnie m-l nosza to chyba nawet nie ma co tam szukac
KUrna a ja myślałam że jedziecie szkoda bo fajne miejsce jest i babka bardzi miła , już mi powiedziała że jakby dzwoniła za rok to ona mi da taką samą cenę przed sezonem jeśli się tylko przypomnę .

Cytat:
Oliwka przecudna jaka już dorosła i jakie ma już śliczne włoski moja Jula też wszystko taszczy za sobą i kuzyn Tżta nauczyl ją wolać wino jestesmy w sklepie a ta drze sie inooooooo inooooo aż wstyd

a ja chciałam wam pokazać jaką mamy dzisiaj piękną pogodę
ktoś chętny na lepienie bałwana ??
No coś TY Gdzie TY kurna mieszkasz na biegunie ?

Która była w pradze ? Fajnie tam ?

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Mróweczko wszystkiego dobrego z okazji urodzin

POp widzę że Mała wyszkolona , TY mu piwa napewne nie nosisz to Mała w kwesti podaj mi piwo babo już wyszkolona:hahaha :