2011-05-03, 11:41
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. IX
Cytat:
Napisane przez czuprynka
Tak, Boże, co za naród, że kradnie własność intelektualną innych i potem wykłóca się o to z innym, a za argument podaje "przecież to tylko jedno głupie zdjęcie". Dla mnie zupełnie nie do przyjęcia są twoje tłumaczenia i tyle. Skoro zdecydowałaś się na sprzedaż na allegro, zdecydowałaś się także na przestrzeganie prawa i bycie profesjonalną w tym co robisz. I uwierz mi, twoje odpowiedzi zacytowane tu przez jedną z Dziewczyn nie należą do najbardziej profesjonalnych 
|

Cytat:
Napisane przez hikari91
Chyba Twoich zdjęć bezczelnie nie ukradłam  więc wyluzuj.
Następnym razem jak zdarzy mi się taka sytuacja, będę musiała bezczelnie ukraść zdjęcie z google grafika napiszę, że "zdjęcie pochodzi z google grafika"  i tyle. nie zamierzam się tłumaczyć ani co do zdjęć ani co do cen. Moja sprawa za ile sprzedaje. Nikt Wam kupować nie karze 
|
hahah bez komentarza! dziewczyno, w jakim świecie Ty żyjesz? google grafika to tylko opcja przeglądania zdjęć z różnych źródeł - każde zdjęcie w linku lub w treści ma źródło pochodzenia. Możesz zostać pozwana za wykorzystanie zdjęć bez odnoszenia się do źródła i zapłacić karę - to bardzo częste oskarżenie - jeżeli komuś podpadniesz to możesz się z tym liczyć. Powodzenia
|
|
|