Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks
Wątek: Seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 10:41   #2
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Seks

Cytat:
Napisane przez loratydyna Pokaż wiadomość
Witajcie

Jestem z moim TŻtem od półtora roku. Ja mam 22 lata, on 28.

On jest pierwszym facetem, z którym leżałam nago w łóżku, pierwszy z którym uprawiałam petting czy seks oralny. I powiem szczerze, jest nam super On za to jest znacznie bardziej doświadczony.

Rok temu (może troszke mniej) zaczęłam z nim rozmowę o seksie. Ja czułam się (i nadal czuję się) gotowa, czuję, że z nim własnie chcę przeżyć mój pierwszy raz. Kochamy się, spędzamy mnóstwo czasu razem, niedługo planujemy razem zamieszkać, rozmawiamy o wspólnej przyszłości. Jest nam naprawdę dobrze razem (choć oczywiście zdarzają się jakieś sprzeczki czy nieporozumienia- ale to jak w każdym normalnym związku )

W kazdym razie zaczęłam z nim wtedy tę rozmowę- zapytałam po prostu, czy mu troche takiego normalnego seksu (normalnego = z penetracją) nie brakuje. On powiedział, że może troche tak, i że jesteśmy już troche razem (wtedy było to 7-8 miesiecy chyba- ale mówię, widujemy się codziennie po kilka godzin, więc związek intensywny) i że gdybym ja miała już seks za sobą, to by się nie wahał- a jako, że jestem dziewicą (tzn w kwestii własnie seksu, bo jak dla mnie to babka, która z seks oralny uprawia, i petting za dziewicę się nie moze podawać ), to on wolałby jeszcze nie. Przyjęłam do wiadomości

Tylko teraz znowu zaczęłam się zastanawiać- bo mimo, że seks oralny jest super, petting też i w łóżku dogadujemy się naprawdę fajnie, to ja bym chciała zacząć uprawiać taki zwykły seks. Z drugiej strony nie chcę go naciskać- wiem, ze nasz związek to najdłuższy w jakim był (wczesniej miał za sobą prawie roczny związek)... tylko nie wiem, skad te wątpliwości.

Jakieś pomysły? Ewentualnie jak z nim o tym pogadać, by nie poczul się naciskany przeze mnie?
Dzięki za pomoc
Może boi się, że się nie sprawdzi jako pierwszy partner? Moze boi się Twojego bólu? Może boi się krwi? Może nie chce Cię rozdziewiczyć?
Powodów może być mnóstwo. Także rozmowa, rozmowa, rozmowa. A jak? Normalnie. Powiedz, że jesteś gotowa, chciałabyś się z nim kochać, ale tylko pod warunkiem, ze on też chce. Zapytaj czy on jest gotowy i czy chce, zobaczysz, co Ci powie. Jeśli powie, że nie, to zapytaj dlaczego, jakie ma wątpliwości.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora