Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Warto się postarać czy lepiej odpuścić??
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 10:49   #12
mystery20
Raczkowanie

Dot.: Warto się postarać czy lepiej odpuścić??

Cytat:
Napisane przez 2marlenka8 Pokaż wiadomość
To może napisz coś o poprzednim związku?Dlaczego wam nie wyszło?Ile byliście ze sobą?I ile dokładnie jestes po rozstaniu bo może tamten związek też tak właśnie przekreśliłaś z byle głupoty?
Nie nie nie. Nie z byle głupoty. Właśnie w poprzednim związku było ciężko. Stałe kłótnie i nieporozumienia. Źle się czułam w tym związku ponieważ nie czułam się jak kobieta.. To ja byłam facetem w tym związku, ja musiałam o wszystkim myśleć, o wszystko się martwić. On najlepiej nie robiłby nic. To było takie niańczenie go... Poza tym mojemu byłemu często zdarzało się mnie oszukiwać, ukrywać sprawy o których powinnam wiedzieć a na koniec nawet olewać mnie. zawsze po jakiejś takiej kłótni przepraszał, obiecywał poprawę etc. A tak naprawdę ta jego poprawa trwała tydzień - miesiąć. Później wszystko wracało do normy. Wiele razy dawałam mu 'ostatnią' szanse, której i tak nie wykorzystywał. W końcu to wszystko mnie przerosło i po półtorej roku postanowiłam ten związek zakończyć.