2011-05-03, 11:32
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wózek Graco Symbio
poczytałam w necie opinie o różnych wózkach i jestem niepocieszona. Nie ma idealnego wózka. Jedne opinie gorsze od drugich, nawet dotyczy to wózków gdzie wydawałoby się, że są mercedesami w swojej klasie. I tak Quinny Buzz 4 wypadł kiepsko, Mutsy opinie podzielone, jedni wychwalają w niebo głosy inni plują sobie w brodę, że kupili i już zdążyli odsprzedać, że ciężkie (hmmm myślałam o piankowych kołach aby zyskać na wadze - stelaż ważący 8,5 kg to chyba nie jakaś masakra ale 11 kg z pompowanymi kołami to już dużo). Wyszło na to, że SYMBIO jest leciutki, tylko 7,5 kg za stelaż. Gondole - myślałam, że podaruję sobie fotelik na rzecz gondoli DRIVE, mam już jeden niemobilny od 9 kg więc nosidełko byłoby zbędne, ta gondola jednak jest 10 cm krótsza niż gondola GO więc na jakieś góra 5 mieś używania. Jeśli moje drugie dziecko będzie rosło w takim tempie jak pierwsze, to wystarczy na 4 mieś. Bardzo podoba mi się spacerówka w Symbio i to głownie na niej się skupiam, obawiam się tylko tego podnóżka - czy nie będzie za krótki jak dziecko będzie miało z 1,5 roku i długie nogi. Gdzie będzie opierać stopy? Liczę na to, że niebawem pojawią się opinie użytkowników spacerówek
|
|
|