Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak się pozbyć tego uczucia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 14:21   #1
uncanny_
Przyczajenie

jak się pozbyć tego uczucia?

witam Was dziewczyny. jestem tutaj nowa, więc nie ogarniam tutaj jeszcze wszystkiego. postanowiłam założyć tutaj konto, bo uważam, ze jest to najlepsza strona, by móc napisać, co nas dręczy i dolega.

mam lekki problem. mianowicie - jestem nastolatką ze sporymi kompleksami. i to troszkę dziwnymi. uważam, że jestem gruba i strasznie się z tym czuje. prosze, nie piszcie, że przesadzam ani coś, bo to nie prawda.
momentami wydaje mi się, że jestem w miarę i jak sie dobrze ubiore to sie czuje lepiej, ale jak wychodze na dwór to sie zaczyna...
jak widzę te wszystkie mega chude lub chude dziewczyny to bywają momenty, że chciałabym sie schować... niby nioe jestem taka gruba, ale się tak czuje..
mam wspaniałego chłopaka, kocham go, a on mnie i jest mi z nim dobrze, ale jak wychodzimy i mijam właśnie dziewczyny, jakie opisałam wyżej to mam wrażenie że patrzy na każdą z nich. a ja wtedy żałuję, ze nie wyglądam jak one. bywaja momenty, ze sie obejrzy.. to czuje sie jeszcze podlej. postanowiłam, że jak tak jeszcze raz zrobi to zwrócę mu uwagę - tylko dziewczyny, doradzcie mi, jak to zrobić w delikatny sposób i by nie wyglądało to na przesadzanie..

pozdrawiam i czekam na pomoc, jak sie pozbć tego uczucia i co zrobić z zachowaniem tego mojego chłopaka

Edytowane przez uncanny_
Czas edycji: 2011-05-03 o 14:28
uncanny_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując