Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 16:23   #39
kunia1
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Wiem jak to boli Ja już pracę oddałam, ale muszę się teraz uczyć na egzamin z całych 3 lat :/ ehh 3maj się i powodzenia!
O rany , ja też mam jeszcze jeden egzamin.. Liczyłam że bede zwolniona, niestety doszly mnie słuchy że w tamtym roku nie zwolniła nikogo W dodatku pytania są co roku bardzo do siebie podobne i większości się powtarzają, niestety zła wiadomość jest taka że co roku czas jest krótszy I dochodzi do jakiś absurdów że na pytanie wymagające np 5 minut na odpowiedź jest minuta Tzn Ci co mieli ten egz parę lat temu mieli na niego 1,5 h a my możemy mieć 15 minut
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
tak już od jutra
ale dam radę, dziękuję za wszystkie słowa wsparcia
dzisiaj skończyłam prezentację i tak naprawdę zostało mi tylko i jedynie liczyć, że zadania i tematy mi podejdą
Bedzie dobrze, jutro poczujesz ulge , odpadnie polski pierwszy zawsze najtrudniejszy, potem leci
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
pomyśl, że już bliżej niż dalej . zepniesz się, dopiszesz, a potem...hmm, może jakaś nagroda za te tortury?
ooo niezła myśl za takie tortury, to bym musiała sobie kupić hmmm może jeden z HMów

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2011-05-03 o 16:25
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora