Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moje dzieci i nowa zona eks męża
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 16:28   #74
201608040942
Konto usunięte

Dot.: moje dzieci i nowa zona eks męża

A tak wogole to po cholere z nim rozmawiasz tyle czasu?
zaczynam trzymac stone opsob ktore ci wczesniej pisaly, zebys zajela sie soba i twopim nowym partnerem. nie dzown do jasnie pana bo sama widzosz nie ma sensu. Nie mysl o nim ze moze wzmie dzieci, nie pros sie o to. Twoje dzieci, wiec niech spedza te urodziny Tz razem z wami. jak przypadkiem sie dowiesz ze tatus je chce do siebie wziasc to fajnie, ale nie nastawiaj sie ze wezmie. zyj swoim zyciem i nie mysl o tym zeby sie dzieci na weekend pozbyc, bo i dlaczego? Tz jest twoim partnerem, ojczymym chlopcow, dlaczego nie maja spedzic jego urodzin razem z wami? jak by nie bylo to on jest teraz w waszej rodzinie i mysle ze dzieci powinny brac w tym udzial. To nie ty powinnas tatusiowi przypominac o tym, ze ma dzieci, ze trzeba by sie bylo z nimi widziec i spoedzic czas, ale on sam powienien do ciebie w tej sprawie wydzwaniac i prosic zeby mogl wziasc dzieci do siebie.
Ty wedlug mnie, zrobilas wiele zeby sie dogadac po rozwodzie , zeby ta cala sytuacja byla zdrowa i dzieci nie ucierpialy, ale jak tatus nie chce to nic na sile. Dzieci sa u ciebie to ty je w wiekszosci wychowujesz i we wszelkie uroczystosci jak urodziny powinny byc wplanowane. Spedzcie urodziny Tz jak prawdziwa rodziny, razem.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując