2011-05-03, 16:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Cytat:
Napisane przez gerda
Witajcie dziewczynki
brzydki,. długi majowy weekend dobiega końca
a ja już jestem po mojej dzisiejszej wizycie i teraz wiem jak się czują te rozczarowane, bo na bank będzie calzedonia, waży 580g i ma wszytko na swoim miejscu,ładnie ją pooglądaliśmy  , nie mogę w nią uwierzyć bo jakoś tak się nastawiłam na chłopczyka, a tu taka niespodzianka....
ok, ide nadrabiać
|
ja tez czułam chłopca - Adasia - i po pierwszej info, że chłopca to tu nie ma byłam troszkę zawiedziona. Ale teraz się cieszę z mojej calzedonii bardzo - zresztą jakby się okazało ze jednak Adas to tez sie bede cieszyć 
że mała duża i ze wszytsko ok
a jak wrażenia nt pani doktor?
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8
ja to ja , w 6 mc będę, ale panna młoda będzie w końcówce 7mc  duży już brzusio ma 
|
mogłabyś być swiadkową - fajnie byście wyglądały 
Cytat:
Napisane przez lausanne
ale chwilami jestem zmęczona "dzięki" K. A nawet poddenerwowana. W takich myślę sobie że ta moja euforia spowodowana faktem, że ma przyjśc na świat drugi maluch jest mocno przesadzona  Tylko że ja siedzę w domu już prawie dwa lata - najpierw zwolnienie, potem macierzyński, wychowawczy, zwolnienie z pracy, druga ciąża... Moze dlatego mam takie ponure mysli chwilami. Bo przecież w sumie mile chwile przeważają.Tylko czasem już bym wyszła do ludzi
ale się dziś rozpisałam 
|
ojej 2 lata to faktycznie długo a teraz zamierzasz po odchowaniu maluszka szukać pracy?
ja wracam do roboty po macierzynskim (o ile firmie sie nie odwidzi) i juz mysle co bedzie z małą... moja mama twardo chce się nią zająć, razem z tatą, ale juz są nie młodzi (mama 70 a tata jeszcze wiecej) i nie wiem czy dadzą radę.
MAm żłobek ponoć superowy koło pracy, musze tam kiedyś podjechać żeby się dowiedzieć jak jest z miejscami, tak na wszelki wypadek.
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------
dziewczyny, a macie juz jakieś imiennicze typy dla dziewczynek? no oczywiście oprócz naszych dwóch Amelek
|
|
|