Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 19:23   #3828
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Jamee Ty się interesowałaś sukniami MS moda. I to jest tak że można zamawiać suknie z poprzedniej kolekcji tylko pod koniec września (przynajmniej w tym salonie w którym ja bym kupowała) jest uruchamiana wyprzedaż i szybko im schodzą suknie więc potem nie mają już do mierzenia. Napisały mi też że jeśli chcę uszyć suknię z bieżącej kolekcji pod koniec roku to po prostu żebym zmierzyła teraz a zamówić mogę później

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

u mnie alkohol na weselu będą roznosić ojcowie. Kiedyś byli to starości teraz przyjął się zwyczaj że to ojcowie dbają o gości. Proponowałam ojcu i mojemu teściowi że weźmiemy kogoś innego żeby nie mieli jakiś specjalnych obowiązków w tym dniu ale oni kategorycznie odmówili. Podobno to jest wielki zaszczyt itd.
u mnie to będzie brat mojego taty bo on nie pije alkoholu więc będzie odpowiedzialnie się tym zajmował. Miał to być mój inny wujek u którego córki mój tata roznosił ale wiem że jak się napije to mu nie w głowie będzie roznoszenie alkoholu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora