2011-05-03, 20:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
Napisane przez lindsley
Michaś maruda się straszna zrobił, sobotę i ndz spał z trudem po 1h w dzień za to wczoraj odsypiał - 2,5h ciągiem. Dziś marudzi ale zdrzemnął się 2 razy... Głowa mnie każdego dnia boli, ciężko te jęki wytrzymać
A ja Ci trochę zazdroszczę. Misiek nie chce ani jeść ani pić. Już dochodzi do tego że chodze za nim i wpycham coś do buzi  A tak bardzo nie chciałam tak robić... Dziś na kolację wypił 100ml rzadkiej kaszki z kubeczka z dzióbkiem - każdego dnia próbuję w czymś innym i tak mu podeszło... Warzyw nie jadł chyba od tygodnia - zupką pluje po pierwszej łyżeczce...
|
Lind, ty wiesz, że JA cię doskonale rozumiem i łączę się w bólu. Nic ci nie doradzę, bo sama wiesz, ze tu nie ma dobrej rady, takie te nasze maluchy są....
i moja głowa też boli często 
I z jedzeniem też rozumiem, ze się martwisz- u mnie co prawda chodzi tylko o jej zupki (oprócz barszczyku), ale i tak mam wk.ur.wa, więc ty już pewnie z siebie wychodzisz. Kochana, wiem, że to żadna pociecha, ale wspieram cię wirtualnie 
A czy on zawsze taki wybredny był? czy teraz od jakiegoś czasu? (sorki nie pamiętam). Myśłisz, że mogą to być kolejne zęby (ten brak apetytu)?
U nas zęby co prawda nie powodują spadku apetytu, ale inne rzeczy (te noce ) i to długo zanim pojawi się kolejny kieł
|