2011-05-03, 20:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez katharsist
Witam wszystkie piękne PM2012...
Chciałabym się do Was przyłączyć, przeczytałam dzisiaj prawie całą czIV tzn tak średnio co 2gą stronę  Zdjęcia niektórych sukienek są poprostu boskie i bardzo mnie ucieszyło, że znalazłam taki wątek 
Ja ślub biorę 4.08.2012  I mówiąc szczerze mimo że mam podpisaną umowę o salę, z orkiestrą oraz z fotografem i kamerzystą, to to wszystko nadal jest dla mnie jak bajka 
Nie wiem tylko czy będę w stanie za Wami nadążyć, gdyż praktycznie całymi dniami jestem poza domem...
Pozdrawiam ciepło w tak chłodną noc...
|
witaj opowiedz coś o was kiedy zaręczyny były, skąd jesteś??
Cytat:
Napisane przez tenebrosa
Nie wiem czy wiecie, ale te krzczonowskie stroje stały się symbolem lubelskich strojów ludowych i popularnie mówi się, że są to stroje lubelskie, ale pochodzą właśnie z Krzczonowa. W zespołach ludowych jak się tańczy tańce lubelskie to właśnie w strojach krzczonowskich  Sama nie raz taki strój na sobie miałam 
|
a wiesz że ja tego nie wiedziałam szok... ale dobrze wiedzieć 
Cytat:
Napisane przez nena1984
mnie ostatnio nowo poznana dziewczyna spytała skąd jestem, odpowiedziałam że z Zamościa, zrobiła wielkie oczy...no więc mówię, że to 80 km od Lublina, chyba nadal jej nie przekonałam bo powiedziała, że super, bo mam blisko nad morze  jak można nie wiedzieć gdzie leży Lublin 
|
oooooooooooooooooo ja to chyba musiał być kompletny głąb z geografii. Ale kurcze nawet jakby pogoda w telewizji leci to kurczę szczerze nie wiem jak jest to możliwe
|
|
|