Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śląskie Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 21:11   #1006
damianowa
Raczkowanie

Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez Senseds Pokaż wiadomość
Damianowa w Contra w Wodzisławiu Musze zadzwonic i popytac o te kwiaty, bo chcialabym albo tulipany,albo gipsówka . Kosz za 25zł to drogi ?Pokaz te tansze,bo jak mam gdzies po to jechac to sie nie oplaca

The roch, no wlasnie moze jakis likier jeszcze choc moi to by sie bardziej z czystej ucieszyli no ale wiadomo jak by to wygladalo hehe
Słyszałam że Contra to super lokal. Widziałam jedynie na płytce. Przypuszczam że będą mieli kwiaty

W czwartek wybieram się z Olą (ta od bukietów) do hurtowni, bo ma ślub w sobotę więc jadę jej pomóc z tymi kwiatami (a nie ukrywam że bardzo kocham kwiaty wiec taki wypad to dla mnie przyjemność) zobaczę ile te kosze stoją i dam Ci znać. Ale wydaje mi się że nawet 20 zeta nie kosztują

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
narobiłaś mi smaka tym królikiem

my też nie.

u nas w planach był grill na dzisiaj. a od rana lało... wrrr i zimno. ale na szczęście nie padał śnieg.
zjedliśmy pizzę i litrowe lody czekoladowe :P
Niunia a kto Tobie będzie dekoracje robił? bo ja znam w Tychach zrąbista babeczkę co ma złote ręce