Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla siebie ...No to HOP! Kiedyś muszę się w końcu zabrać za siebie! Byłoby na pewno
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 21:37   #38
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: Dla siebie ...No to HOP! Kiedyś muszę się w końcu zabrać za siebie! Byłoby na

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Trochę mnie nie było, postanowiłam, że w końcu spędzimy z mężem trochę czasu "sam na sam", bo dostałam sygnał od ginki, że godzina zero może być już baaardzo blisko. Do tego w sobotę opadł mi brzuch

Fajnie, że udało Ci się dotrzymać słowa i podjąć próbę pobiegania...przede mną nie masz się czego wstydzić, bo jak wspominam swoją ubiegłoroczną pierwszą i jedyną próbę pobiegania, to chce mi się śmiać. Przebiegłam dosłownie kawałeczek, dostałam plam czerwonych na twarzy, dekolcie, zasapałam się na lokomotywa i myślałam, że zemdleję. Widać, że ta forma ruchu jest całkiem nie dla mnie. Nienawidzę biegać, a do tego mam zwalone stawy kolanowe, więc nie jest to dla mnie dobra forma sportu.

Dobrze, że dałaś sobie kupić spodnie, trochę poprawi Ci się humor w czymś nowym
O rany dziewczyno!!! TO JUŻ TUŻ TUŻ W TAKIM RAZIE! Chociaż ja osobiście nie zauważyłam opadnięcia brzucha u siebie . A powiedz mi. Jak masz z spaniem? Bo ja pamiętam, że pod sam koniec ciąży... no ostatnie 2 m-ce miałam MASAKRE! Mój Misiek był ułożony bokiem i jeśli ja próbowałam się układać do spania na boku to tak mocno kopał, że albo mnie budził, albo aż BOLAŁO!!! Twoje Maleństwo też daje Ci tak popalić na sam koniec? ??? I w ogóle to jak nastawienie przed wizytą na porodówce???

Co do biegania jeszcze. Chciałabym bardzo mieć taką kondycję by móc pobiegać. W chwili obecnej tego nieznoszę, ale często mi się śni żę gdzieś biegnę, wręcz "płynę" po ziemi zupełnie bez wysiłku i to jest super uczucie... chciałabym je móc urzeczywistnić. Nie wiem co z tego będzie. Dziś nie idę. Leje jak z cebra. A z kolanami to witam w klubie. Ja mam obie łękotki w dość kiepskim stanie, mam nadzieję, że ich nie załatwię na amen

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

A teraz szybkie blogowanie

Dzień 14...
... zakończony wynikiem 1250kcal i 2L wody

Dzień 15
1450kcal i 2,5L wody

Co do aktywności fizycznej, to tylko spacerki z Maluszkiem
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora