NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !
DOKŁADKA W #4
Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy
- wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia
- jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić.
- jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich 
-nie wymieniam się na siłę mam górę kosmetyków i szukam tylko najpotrzebniejszych
- jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty,
-ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI.
NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE
dziewczyny ze wszystkimi z którymi umawiałam się na wysyłkę w przyszłym tygodniu,
muszę was poprosić o troszkę zwłoki ponieważ dowiedziałam się właśnie że do końca czerwca pracuję po 12h i nie będę miała kiedy nadać paczek .
jeśli umawiałyśmy się że wyślę paczkę jako druga , wysyłajcie swoje tak bym dostałaje do końca czerwca.
za zmiany bardzo przepraszam 

WYMIENIONE
REZERWACJA
OBECNIE SZUKAM :
Blvgari, Jasmin Noir
Issey Miyake, L'Eau d'Issey
Viktor & Rolf, Flowerbomb
Lancome Hypnose, Virtuose lub L`Extreme tusze tylko czarne nowe/używane
pędzel do różu
lista będzie uzupełniana jak tylko przypomnę sobie co jeszcze szukam