Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 22:23   #1
cashmeree
Zakorzenienie

Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
GG do cashmeree

Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)

NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !

DOKŁADKA W #4

Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy

- wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia

- jeśli masz mniej przekupek niż ja wysyłasz pierwsza - po ostatnich wymianach od tej decyzji nie odejdę proszę mnie o to nie prosić.

- jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich

-nie wymieniam się na siłę mam górę kosmetyków i szukam tylko najpotrzebniejszych

- jako, że mam dość absorbującą pracę i do tego małego szkraba w domu proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty,

-ODPISUJĘ W MIEJSCU GDZIE ZACZĘŁA SIĘ ROZMOWA WIĘC JEŚLI PYTASZ O COŚ W MOIM WĄTKU - TU SPODZIEWAJ SIĘ ODPOWIEDZI.
NIE REAGUJĘ NA TEKSTY TYPU "ODPISZ U MNIE" , "NIE SUBSKRYBUJĘ INNYCH WĄTKÓW" ITP. JEŚLI COŚ CIĘ U MNIE INTERESUJE LICZ SIĘ Z TYM ŻE TU DOSTANIESZ ODPOWIEDŹ NA ZADANE PYTANIE

dziewczyny ze wszystkimi z którymi umawiałam się na wysyłkę w przyszłym tygodniu,
muszę was poprosić o troszkę zwłoki ponieważ dowiedziałam się właśnie że do końca czerwca pracuję po 12h i nie będę miała kiedy nadać paczek .
jeśli umawiałyśmy się że wyślę paczkę jako druga , wysyłajcie swoje tak bym dostałaje do końca czerwca.
za zmiany bardzo przepraszam

WYMIENIONE

REZERWACJA

OBECNIE SZUKAM :

Blvgari, Jasmin Noir
Issey Miyake, L'Eau d'Issey
Viktor & Rolf, Flowerbomb
Lancome Hypnose, Virtuose lub L`Extreme tusze tylko czarne nowe/używane
pędzel do różu

lista będzie uzupełniana jak tylko przypomnę sobie co jeszcze szukam

Edytowane przez cashmeree
Czas edycji: 2011-08-15 o 13:28