Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przedślube watpliwosci...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 22:26   #1
nynka109
Raczkowanie

przedślube watpliwosci...

hej dopiero co mialam watpliwosci zwiazane ze swietami a teraz niestety nie jest lepiej;/ w skrocie to tak...z Tz jestem od ponad 4 lat zareczeni jesteśmy od pol roku...planujemy slub..ale mnie zaczynaja ogarniac watpliwosci czy ja w ogole chce tego slubu..mianowicie dopiero teraz zaczynam dostrzegac jaki jest moj Tz ( mieszkamy ze soba 3,5 roku)wolnosci w zwiazku bardzo mi brakuje...powiedzcie mi czy ja nie moge miec kolegow ( Tz jest zazdrosny i to bardzo) to raz...dwa wiem ze to moja wina i ze go tego nauczylam i staram sie go tego oduczyc ale jest to bardzo ciezkie a mianowicie chodzi mi o obiadki, porzadki itp. tak sie utralo ze wszytsko robie sama...on mi nie pomaga..wracam do domu po pracy 8godzinnej i robie obiad sprzatam ucze sie na studia ( ciagne dwa kierunki zaoczne z czego jednym jest prawo) i wszytsko inne...no i jeszcze jedna sprawa mianowicie codzinne klotnie..nie ma co ukrywac ale klocimy sie o ✂✂✂✂✂✂✂y...

powiedzcie mi czy takie watplowosci sa calkowicie normalne? czy jednak cos juz jest nie tak?
nynka109 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując