2011-05-03, 22:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez Chatka
Hm, nie zapomniałam, tylko się nie wgrały  Spróbuję jeszcze raz
Aaa, już wiem, wgrałam, ale zapomniałam wcisnąć "Załaduj"  Już powinno być ok
I w ogóle to planujemy oczywiście zrobić zupełnie własną dekorację za młodymi i spytaliśmy, czy możemy sobie załatwić jakieś swoje krzesła czy fotele dla Pary Młodej, bo nie chcemy na zwykłych krzesłach, to facet na to: A pewnie, nawet bujane możecie sobie wziąć  
Wychodzimy z założenia, że będziemy bardzo zmęczeni, więc chcemy sobie załatwić jakieś mega wygodne foteliki na tę noc - żeby po tańcach przy obiedzie i innych jedzeniach chociaż na chwilę sobie naprawdę odpocząć na miękkich, wygodnych siedzonkach  No i fajniej to też będzie wyglądać, niż takie zwykłe krzesła 
|
byłam tam na weselichu, bardzo miło je wspominam jak już kiedyś pisałam tylko jak ja byłam to stoły stały w tej drugiej czesci a teraz widze , że zamienili 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Po tych zdjęciach z sali Chatki stwierdziłam że chyba czas najwyższy pofatygować się z TŻ obejrzeć naszą salę 
|
hehehe a my z TŻ tą naszą ze ścianą wodną zobaczymy dopiero 11 czerwca jak będzie pierwsze weselicho w niej, bo wcześniej nie damy rady, a mnie już skręca, żeby coś zobaczyć tam 
Cytat:
Napisane przez Seagirl
Widze że większośc z was wybrała bardzo wolne piosenki na pierwszy taniec, a będziecie tańczyć do nich jakiś układ czy tylko się przytulać?, bo szczerze mówiąc od paru lat na weselach królują układy taneczne raczej nikt juz się nie kiwa na boki i dlatego zupełnie nie wiem co zatańczymy i gdzie iśc się tego nauczyć 
|
my się bedziemy kiwać
Cytat:
Napisane przez niut0
super 
ja studiuje w Gliwicach, wprawdzie pod koniec maja kończę, ale jestem z Tarnowskich Góry więc bez problemu dojadę
ale pogoda...
dołączam wam widok z okna  u was też śnieg pada?
Zdjęcia tego nie ujęły, ale lecą naprawdę duże płatki śniegu - nie spodziewałam sie takiej pogodu w maju..
|
snieg... brrrrrrr u mnie tylko deszcz i zimno, i wiatr straszny fuuuuuuu nie lubię tkaiej pogody
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
Podstawowa znajomość geografii jest powalająca u niektórych osób 
Ostatnio moja młodsza siostra, przyszłoroczna maturzystka podesłała mi stronkę http://maturatobzdura.tv i jestem przerażona poziomem naszych rodaków 
|
hahaha znam ten programik  
Cytat:
Napisane przez fablous
O, jak nas dużo
Maleństwa, a ile mają wasi TŻtowie? Mój ok. 182cm wzrostu więc jest między nami jakieś 25cm różnicy. Ale przyzwyczailiśmy się, ja zazwyczaj chodzę w obcasach i to czasem nawet 10-11cm więc troszkę ta różnica zanika 
|
ja mam 158 - też maleńka a moj TŻ ma 191-2 nie wiem dokładnie
|
|
|