Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dresowa koralowa marynarka z allegro
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 22:52   #297
_n_
Zadomowienie

Dot.: dresowa koralowa marynarka z allegro

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Hehe Klikaj!
Lato idzie i kolor jak najbardziej na topie
co racja to racja, najlepiej zamówię dwie: i nude (będzie pasowała mi do wielu rzeczy) i koralową (tak w ramach szaleństwa i zamiłowania do jej pięknego koloru) a co? tylko tak by się przydało fundusze zebrać

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Matko dziewczyny! Przez Was codziennie po kilkanaście razy zaglądam na allegro z chęcią kupienia tej marynarki czerwonej lub koralowej a obiecałam sobie, że pojadę na Marywilską by przymierzyć przed zakupem tylko nie mam kiedy i mam dylemat czy kupić teraz (mam w tym miesiącu napięty budżet w związku ze ślubem) czy jak przyjdzie zwrot z PIT-u (600 zł ).

Różowej nie chcę bo choć jest piękna to jakoś jej "nie czuję". Wcześniej chciałam granatową a teraz po porządkach w szafie myślę, że przyda mi się jakiś wesoły kolor (po ciąży mam szaro-czarno-granatowo-białą) szafę. Zarowa jest wg mnie za droga jak na hit jednego sezonu - wolę kupić rzeczy ponadczasowe za dużą cenę a takie sezonówki kupuję tańsze

Ale jak na Was patrzę to mnie ręka swędzi by kliknąć i mieć spokój
ja też się zastanawiałam nad granatową początkowo, rozważałam: szara lub granat (nie było wtedy nude, koralowej i fuksji), ale stwierdziłam, że jak to jest dresiara, to może się ten granat mi dość szybko sprać, a tak nie lubię wyblakłej czerni i granatu. no i padło na szarą. jak różowej nie czujesz to bierz koral
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując