Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 11:45   #1485
*misia*
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV

dzięki dziewczyny za Wasze rady, muszę na spokojnie wszystko przemyśleć, przeanalizować, dokształcić się i chyba zacząć działać.
U nas dziś Mati poszedł pierwszy dzień do żłobka, rano wstał nawet w dobrym humorze, szedł ładnie, zadowolony, aż byłam w szoku, ładnie wszedł na salę, (kolejny szok) ale tam gdy zamknęły się za mną drzwi zaczał trochę płakać, że on chciał iść ze mną i wykłucać się z ciocią, że dzieci mogą isć z mamą do pracy bo przecież on u mnie był Odebrała go teściowa i mam info, że popłakał tylko trochę do śniadania a potem już było ok. Zresztą dziś czego nie wiedziałam był fotograf mieli mieć robione zdjęcia na zakończenie w todze, takzę jestem ciekawa efektu.
Celko kurczę, ale się u Was porobiło z tymi chorobami. Mam nadzieję, tyllko, ze lekarka podjęła dobrą decyzję o niepodaniu antybiotyku Zuzi, ja mimo, że nie jestem zwolenniczką antybiotyków w tej sytuacji pewnie bym bez wyrzutów sumienia dała, bo jednak widać infekcja szaleje na całego.
Prima u nas wczoraj było podobnie padał śnieg i Mati też kazał po sanki iść i się szykował na dwór.
Ann bo o ile dobrze pamiętam Ty jesteś oblatana w tej kwestii, gdzie mogę poczytać z jakiegoś sprawdzonego źrodła na temat robali, czy innych pasożytów, jakie objawy dają, jak badać itd?