Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 12:48   #4558
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
ogromne brawa za załatwienie tylu spraw a suknia przepiękna i Ty w niej dala delikatna i świeża super
ja sią zastanawiam nad makijażystką.. niby już zaklepałam i kobieta do mnie przyjedzie.. i nawet próbny zrobi.. ale tak myślę o ewentualnej sesji w plenerze jakiś dzień dwa później i nie wiem czy ona będzie mogła a pracuje nie w moim mieście tylko kilkanaście km dalej i kłopot.. a u mnie jest ponoć fajna dziewczyna.. tylko co.. jedna na wesele a druga na plener?? a żadna mnie jeszcze nigdy nie malowała
Dziekuje za mile slowa

Niewiele mam doswiadczenia jesli chodzi o makijazystki, bo to byl moj pierwszy raz, ale jak widzisz nie zawsze bedzie sie podobalo to co nam zaproponuje i jaki makijaz wykona. Dlatego uwazam, ze warto zrobic sobie probny makijaz, bo w dzien slubu nie bedzie juz czasu na poprawki.

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604 Pokaż wiadomość
super! gratuluje postepow a w sukience wygladasz przeslicznie bardzo do ciebie pasuje

martitaw to jest taki wzorek tak jak by nie wyszlifowane(na krapiane) fajnie sie swieci i zeczywiscie wyglada jak by kamyczki byly ale ze jest w wglebieniu to nie zaciaga i na zywo wygladaja jeszcze lepiej
dzieki dziewczyny za opinie milo slyszec ze wam sie podobaja
Dziekuje A obraczki faktycznie przesliczne

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

A skąd jesteś? JA kupiłam u mnie w Oławie w małym osiedlowym sklepiki. O taki stanik: http://www.angel.pl/ava-ava-740-bardotka-o_l_6565.html i takie majteczki http://ekokietka.pl/produkt/6555-figi-ewana-n-67.html
ale strasznie mi się podoba też ta bielizna http://www.angel.pl/lupoline-lupolin...-o_l_7888.html

za załatwione sprawy
suknia nie w moim stylu ale Tobie pasuje
Ja mysle, ze ta bielizna ktora juz kupilas jest ladniejsza.

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
a właśnie zastanawiałam się dziś co u Ciebie
super, że tyle spraw udało Wam się załatwić!

w sukni wyglądasz pięknie! bardzo podobają mi się takie suknie, choć sama niestety źle w takich wyglądam ale do Ciebie pasuje idealnie! prawdziwa księżniczka!

ja przed chwilą pokazywałam mamie welon... i jakoś tak go zmierzyłam i wcale się sobie w welonie nie podobam... zobacze jutro u fryzjerki i potem na przymiarce jak to z tym welonem zrobić... bo sama nie wiem...
Dziekuje

Co do welonu, to jak sama go sobie wpinalam w domu, to w zaden sposob nie moglam osiagnac efektu jaki bym chciala, juz myslalam, ze jednak lepiej bez welonu. Ale wzielam go na przymiarke sukni i Pani jak go wpiela, tak odrazu wygladalo jak trzeba

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
gwiazdeczka, będziesz piękną Panną Młodą !! fryzurka super, bardzo Ci pasuje Suknia także śliczna
Slicznie dziekuje

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość

za wszystko w tak krótkim czasie! Suknia przecudna, ślicznie się mieni. Też mam księżniczkę, więc oglądam każdy szczegół. Co do fryzurki - masz może zdjęcia z tyłu jak wygląda? Najlepiej z wpiętym welonem? Też chcę na bok i welon do tego wpinać i wciąż nie mam pomysłu co tam z tyłu ma być...

A my dziś rozdaliśmy ostatnie zaproszenia dla rodziny najedzeni jesteśmy tak strasznie, że do wesela nam wystarczy.
Jutro powrót do Krakowa z samego rana. Czeka mnie właśnie pakowanie, ale tak mi się nie chce....
dziekuje za opnie
Powinnam miec jakies zdjecie z tylu fryzurki, ale akurat ten tyl bede chciala troszke inaczej. pokaze wieczorkiem. Welon zwyczajnie przypina sie na gorna polowe glowy. Fryzjerka albo Panie w salonie napewno beda wiedzialy jak to dobrze upiac.

za ostatnie zaproszenia.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
ślicznie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Bardzo dużo załatwiliście
Wyglądasz naprawdę pięknie. Suknia bardzo ładna. Jak zobaczyłam Twoja fryzurę, to okazało się, że nad swoją muszę się jeszcze poważnie zastanowić, bo bardzo mi się podoba Twoja - też jestem ciekawa jak wygląda z tyłu
Dziekuje Co do fryzury, to tez nie zawsze fryzjerka zrobi dokladnie to samo co chcemy, ja np pokazalam kilka zdjec zeby zobaczyla mniej wiecej jak to ma wygladac, ale np przod zrobila juz wg swojego widzimisie.
A jaka ty planujesz fryzurke???

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
Wyglądasz wspaniale. A te zapowiedzi to nie za wcześnie??
Dziekuje
Zapowiedzi poszly odrazu po spisaniu protokolu, juz zostaly tylko 3 mce. To chyba tez od ksiedza zalezy, w kazdym razie u nas tak to sie odbywa