2011-05-04, 14:34
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej dziewczątka!
Trochę Was dziś ponadrabiałam (od piątku ) bo oczywiście zajęta byłam majówką (Jestem dopiero na 122str ale może w tzw. "międzyczasie" cosik jeszcze doczytnę ) Pospacerowaliśmy, pojeździliśmy na rowerach, a grillami to aż mi się czka, także odpoczynek jak najbardziej intensywny i przede wszystkim na powietrzu )) Szkoda, że pogoda siadła ale nie tracę nadziei, że się jeszcze zdąży w porę odczarować A więc moje spostrzeżenia:
Cytat:
Napisane przez tenebrosa
My wszystko na pół dzielimy (tzn. każdy płaci za swoich gości, ale mamy podobną liczbę gości z naszych rodzin, wiec w zasadzie wychodzą po równo te koszta). Ubranko każdy sobie sam finansuje. Wszyscy znajomi są wspólni, więc za nich też płacimy po połowie. Któraś z dziewczyn pytała ile gości będzie na weselu. U nas na liście jest ok. 170 osób, z czego 110 to sama rodzina.
|
Kochana a widziałaś jak Ci odpisałam tu na wątku, że to niesamowite, że tak dużo nas rzeczy łączy? Nie dość, że ślub w tym samym dniu to jeszcze wizyta w Domu Wschodzącego Słońca hehe Zerknij sobie na tego posta jeśli masz ochotę PS to ja pytałam o Waszą aktualną liczbę gości ^^ tak z ciekawości 
bahari - Suknia którą wkleiłaś jest przepiękna - zwiewna, dziewczęca, taka delikatna - bardzo mi się podoba Tak samo jak podoba mi się pomysł ze sweterkiem Sama jestem fanką rozpinanych, mięciutkich sweterków (najlepiej ze słodkimi guziczkami) więc kto wie - w zależności czy moja tiulowa suknia będzie bardziej księżniczkowa czy bardziej rusałkowa to być może też sobie sprawię coś podobnego zamiast bolerka (tych osobiście nie trawię i w ostateczności ramiona będę przykrywała puszystym weloniskiem )
kindziulindzia - Twoje propozycje też mi się podobają Wszystkie takie eleganckie i z klasą - czy to te bardziej rozłożyste, czy greckie 
moooniaaaa - Aaaaj druga i czwarta z tych co wkleiłaś... Mogłabym którąś z tych mieć (już zachomikowałam do swojego folderu - sasasasasa ) poza tym:
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Wiecie,sniła mi się dzisiaj sukienka ideał  Miała dekolt w serduszko, w pasie była przewiązana taśmą z kokardą niedużą, księżniczkowy dół. Bosssska...
|
Jak sobie wyobraziłam tę suknię, to to też jest mój ideał Dekold w serduszko, kokardka w pasie i tiulowy dół 
Chatka - I ja się cieszę, że udało Wam się znaleźć odpowiedniego kamerzytę na Wasz ślubny projekt Fajnie, że zrealizujecie swój plan w 100% Może pamiętasz, a może i nie ;P, ale ja też mam duże wymagania jeśli chodzi o nasz film, szczególnie plener i pod koniec stycznia tego roku złapaliśmy super zdolnego, pojętnego chłopaka który też bardzo entuzjastycznie podszedł do naszych pomysłów Myślę, że też jest trochę szczęśliwy, że zrobi inny film niż standardowo - sądzę, że kamerzyści z pasją naprawdę cieszą się z takich zleceń, bo potem niezdecydowanym młodym i tym, nie mającym takich pomysłów będą mogli zaproponować trochę inny rodzaj usługi 
...a sala jest elegancior (pisiuarki też )
Pozdrawiam wszystkie
Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-05-04 o 14:37
|
|
|