Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 14:46   #1454
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
teraz napisałam do Kasi

nie wiem jak się robi znak wodny, zrobiłam normalny - w paintcie wielki czarny napis, przez cały łeb, i tak będzie przy każdej focie.
Skończyła się litość
Orędzie do narodu Dobre
Ale dobrze jest jak jest - napis jest niech się nikt nie waży kopiować - a na jakość zdjęcia nie wpływa bo nie zakrywa w dużej mierze więc ok.. Możesz jeszcze dodawać po każdym poście w którym wrzucasz fotki notkę, że kopiowanie zdjęć blabla i rzucić paragrafem tak jak pisała ostatnio Infatuated kilka str wcześniej.

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
chociaz jak to mowia- torba na łeb i za ojczyzne

Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
serio, serio
a swoją drogą, nie wiem jak matka może nie zauważyć 7 miesięcznej ciąży u swojej córki, no sorry, ale jak patrzę na swój brzuch to nie wiem jak można wytłumaczyć jego rozmiar inaczej niż ciążą
Hmm no Twoja ciąża jest normalna, że tak powiem, ale..

Oglądałam kiedyś na TLC taki program ciąża z zaskoczenia - w każdym odcinku były dwie historie kobiet które dowiadywały się, że są w ciąży dopiero w momencie porodu.. I cała historia była opowiadana, że np dziewczyna nie przytyła, nie miała zachcianek, że okresy miała nieregularne zawsze więc się nie przejmowała, że nie ma okresu, i lekarz też tłumaczył jak to możliwe że mogły się nie zorientować - szok jednym słowem, ale.. jak widać można

Cytat:
hmmmm, niech no policzę... 7 lat po ślubie, rok narzeczeństwa, rok chodzenia czyli razem 9 lat jako para a znamy się od 13 lat
matko jak ten czas leci
a czemu? bo np mało mamy okazji spacerować, częściej rower a w centrum handlowym to ja ciągle bym go holowała do jakiejś witryny
A latka lecą to fakt Niedługo maleństwo się urodzi to będziecie mieli więcej okazji do wspólnych spacerów

Cytat:
właśnie chciałam napisać, że reszta ciała chyba nie straciła na urodzie a poza tym zawsze można od tyłu
No tak - zawsze to jakieś wyjście
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora