2011-05-04, 14:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
Napisane przez kitkulka
teraz napisałam do Kasi
nie wiem jak się robi znak wodny, zrobiłam normalny - w paintcie   wielki czarny napis, przez cały łeb, i tak będzie przy każdej focie.
Skończyła się litość
|
Orędzie do narodu Dobre 
Ale dobrze jest jak jest - napis jest niech się nikt nie waży kopiować - a na jakość zdjęcia nie wpływa bo nie zakrywa w dużej mierze więc ok.. Możesz jeszcze dodawać po każdym poście w którym wrzucasz fotki notkę, że kopiowanie zdjęć blabla i rzucić paragrafem tak jak pisała ostatnio Infatuated kilka str wcześniej.
Cytat:
Napisane przez blond bunny
chociaz jak to mowia- torba na łeb i za ojczyzne 
|

Cytat:
Napisane przez asia_102
serio, serio
a swoją drogą, nie wiem jak matka może nie zauważyć 7 miesięcznej ciąży u swojej córki, no sorry, ale jak patrzę na swój brzuch to nie wiem jak można wytłumaczyć jego rozmiar inaczej niż ciążą 
|
Hmm no Twoja ciąża jest normalna, że tak powiem, ale..
Oglądałam kiedyś na TLC taki program ciąża z zaskoczenia - w każdym odcinku były dwie historie kobiet które dowiadywały się, że są w ciąży dopiero w momencie porodu.. I cała historia była opowiadana, że np dziewczyna nie przytyła, nie miała zachcianek, że okresy miała nieregularne zawsze więc się nie przejmowała, że nie ma okresu, i lekarz też tłumaczył jak to możliwe że mogły się nie zorientować - szok jednym słowem, ale.. jak widać można
Cytat:
Napisane przez asia_102
hmmmm, niech no policzę... 7 lat po ślubie, rok narzeczeństwa, rok chodzenia czyli razem 9 lat jako para  a znamy się od 13 lat 
matko jak ten czas leci
a czemu? bo np mało mamy okazji spacerować, częściej rower  a w centrum handlowym to ja ciągle bym go holowała do jakiejś witryny 
|
A latka lecą to fakt Niedługo maleństwo się urodzi to będziecie mieli więcej okazji do wspólnych spacerów 
Cytat:
Napisane przez asia_102
właśnie chciałam napisać, że reszta ciała chyba nie straciła na urodzie  a poza tym zawsze można od tyłu 
|
No tak - zawsze to jakieś wyjście 
|
|
|