Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 15:04   #1458
kaweczka
Raczkowanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

to ciesze sie ze nie zarzucilas mega focha jak niektore tutaj od dawna... po prostu ja mam zawsze wyrzuty sumienia ze ktos niedoswiadczony zrobi sobie krzywde przez te wszystkie moje rady...
jak widze ze ktos wie z czym sie to je to moge pomoc, podpowiedziec...
ale jak ktos pisze- farbuje pierwszy raz napiszcie jak to zrobic krok po kroku to sorry ale nie...
a innych fryzjerek nie ma u ciebie?
teraz salony sie mnoza za kazdym rogiem
wiesz co, może się i mnożą, ale na dobrą fryzjerkę trafić trudno.
Podobają mi się Wasze blondy po zwykłej londzie 12/9 ale i po majirel.Więc pomyslam sobie, ze znajdę salon który parcuje na londzie lub lorealu w K-cach, ale nie jest łatwo. Z reszta, trochę sie obawiam ze umówie sie w salonie loreala, zostawie kupe kasy i wyjdę niezadowolona.

Mam do Ciebie wobec tego inne pytanie.Do tej pory fryzjerki kładły mi rozjasniacz a potem farbkę lub toner z kolorem końcowym.Wyglądało to tak, że przez dwa tygodnie miałam piekny kolor, a potem farbka się wyplukiwała i pozostawał wstrętny i tandetny żółty.

Czy samymi farbami spokojnie mozna uzyskać fajne blondy?Moze pójdę do swojej starej fryzjerki i powiem jej zero rozjasniacza, dajesz mi farbę i tylko farbę ???

a co sądzisz o produktach matrixa? tym do tej pory farbowano mi włosy
kaweczka jest offline Zgłoś do moderatora