Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chory problem z jego byłą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 15:49   #1
Madeleeeine
Raczkowanie

Chory problem z jego byłą

Wybaczcie jeśli powtarzam wątek ale nie wiem czy jest ktoś kto znalazł sie w identycznej sytuacji a ja naprawde potrzebuje rady -rozsądnej rady.

Mianowicie chodzi o to że jestem potwornie zazdrosna o była mojego obecnie już meża. A właściwie to chyba bardziej zazdroszczę jej gdyż moj maż wiele mi o niej opowiadał, zdecydowanie dowiedziałam sie z byt dużo. Z kazdym jego słowem ona wydawała mi sie coraz piękniejsza, mądrzejsza i cała naj...
Zaczełam notorycznie odwiedzać jej profil na facebooku i to doprowadziło do mojej katastrofy. Dziewczyna rzeczywiście jest ładna, jest tancerką, ma wielu przyjaciół i wyglada na kogoś z poczuciem humoru, podróżuje po świecie i wyglada na dojrzała osobe a ja jestem młodsza od męża o 4lata. Dostałlam obsesji na jej punkcie, robiłam mężowi awantury że niby mnie z nią zdradza choć do dziś tak naprawdę nie wiem czy ma z nią kontakt bo nawet jeśli tak to nie powie mi o tym bo wie jak strasznie by mnie to zabolało. Moj problem polega na tym że ja tak strasznie zaczełam zazdrościć tej dziewczynie że do czegoś dążę i sama nie wiem do czego. Ona ma wszystko czego mi nie udało sie osiągnąć czego ja nie mam. Przez tą paranoje juz sama nie wiem kim jestem bo próbuje zmieniać samą siebie.

wiem że moja wypowiedz jest chaotyczna, przepraszam za to i prosze o rade co mam zrobić by zaczac normalnie żyć jak odnaleźć siebie??

i dodam że ja boje sie być sobą gdyż obawiam sie ze mąż chciałby do niej wrócic ;( ja nawet zczełam myśleć ze ona pasuje do niego bardziej niż ja i żę ona byla by lepsza zona i matka

proszę o rady

http://www.youtube.com/watch?v=y6NGk0y2u5w
Madeleeeine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując