|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
ja bym wybrała to tańsze krzesełko, w sumie nie wiem dlaczego...bardziej mi się podoba
Dziewczyny miałam dzisiaj wizytę u gina i ktg. Na ktg skurczy brak, tętno malutkiej skacze ale mieści się w normie. I jak to gin ujął, małej się nie spieszy na świat i raczej urodzi się w terminie albo i po  a ja bym chciała już 
|
Super, że wszystko ok!
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
wiem że to już niewiele zostało, ale wolałabym wcześniej niż później  a za tym idzie jeszcze sprawa urlopu tż i gratyfikacji urlopowej...tak więc Lilka wychodź zanim tacie urlop się zacznie to rodzice bogatsi będą 
|
haha, no to pracujcie nad córeczką, żeby zachciało jej się wyjść w odpowiednim dla Was terminie
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
India super żaluzje, widziałam takie ostatnio na żywo u mamy brata.
Atomufka ech... porażka. jak mnie wkurzają tacy ludzie. Tez miałam takich znajomych, co to się chwalili jak to jest u ich znajomych... jak się chcą chwalic to niech swoim
Bzyczka oooo super, że z małą dobrze
Dzis dostałam list od dyrekcji do przekazania przewodniczącemu trójki klasowej... w ciągu 14 dni ma napisać i zanieść do dyrekcji opinie na mój temat
Katunia drugie 
|
No to ciekawe co tam przewodnicząca napisze. Mam nadzieje, że same pozytywne rzeczy i że Ci przedłużą umowę. Trzymam kciuki!
Katunia, hej! szczerze powiedziawszy nie wiem, które krzesełko bym wybrała. W sumie są do siebie bardzo podobne.
Żabcia, a ja właśnie wróciłam z pracy i wolne do poniedziałku Szkoda tylko, że nie zdążyłam jednej rzeczy zrobić i podejrzewam, że będą do mnie jutro dzwonić...
Spadam na jakieś zakupy! Wypłaty jeszcze nie dostałam, ale trzeba troszkę kasiorki wydać
|