Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podzielcie się mamuśki wrażeniami z porodu :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 17:46   #689
Krusiak
BAN stały

Dot.: Podzielcie się mamuśki wrażeniami z porodu :)

Cytat:
Napisane przez kwiatek84 Pokaż wiadomość
ze co ! co za głupoty nie wieze w takie brednie
Podobno to prawda ;-)

Ja mialam CC 22.04.2011/DRUGIE/ i powiem szczerze ze po czulam sie super-nic mnie nie bolalo-zero jak wstawalam tez byl szok bo nic nie ciagnelo.nic nie pieklo no po prostu cud malina tak jak bym wstawala rano z lozka/podobno to sprawka morfiny ze znieczulenia bo ona tak dziala pare dni/ przez 3dni w szpitalu nie podali mi ani razu nic przeciwbolowego/obok byla babeczka i ona czula sie identycznie super/ bylam w szoku bo przy 1 cc czulam sie strasznie /ale wtedy mialam ZOP a teraz podpaj./ smieje sie teraz bo balam sie troche a bylo idealnie ;-) Jak ktos ma mozliwosc to tylko cc-bo po kij cierpiec/wiem wiem ale baty dostane ale taka prawda-obok na patologii lezala dziewczyna z bolami tak mi jej zal bylo rodzila 12h pozniej wszystko ja bolalo wiem,ze u innych przy sn moze byc inaczej ale mowie na przykladzie ktory widzialam w szpitalu-nigdy nie zdecydowala bym sie na sn i wiem ze przy 3dziecku bede miala CC /SKORO MYSLE O NASTEPNYM DZIECKU PO 13DNIACH OD PORODU MUSIALO BYC DOBRZE I NIE BOLEC HE HE /pozdrawiam babeczki

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatek84 Pokaż wiadomość
Mi zaczelo sie od tego ze jakies niecale 2 tygodnie mialam skurcze promieniujace na kregoslup , troche poczytalam i dowiedzialam sie ze sa to przepowiadajace skurcze czyli wiedzialam ze jeszcze nie rodze , te bole sie nasilaly a ja dalej nie wiedzialam ze lada dzien urodze bo nie byly regularne, jak juz byly troche uporczywe dalej nie wiedzialam ze juz naprawde rodze, stwierdzilam ze zadzwonie do lekarza prowadzacego czy moge wziasc cos przeciwbolowego bo mam skurcze i mowie mu ze mam skurcze a on na to ze mam jechac do szpitala bo jestem w zaawansowanej ciazy- ja mu na to ze to sa kurcze nieregularne on ze nic nie szkodzi wiec pojechalam pani doktor mnie zbadala i stwierdzila ze mam rozwarcie na 4 palce i zaraz bede rodzic wzieli mnie na ktg ktore trwalo 20 min potem na porodowce, 40 min i juz byl moj synuś ja wspominam porod milo.Obalam prawde ze 1 porod jest dlugi poszlo szybko i sprawnie mogla bym rodzic 2 raz a skurcze nie byly takie strasznie bo byly male

Ja mialam na 4cm i nic nie czualm-zero skurczow itp przed CC mialam na 6/7cm/wewnetrzne i zewnetrzne/ i tez nic nie czulam pielegniarka powiedziala,ze niektore kobietki tak maja i zaczyna bolec na 10cm /
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując