Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 17:19   #144
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe: "kup teraz" - cz. V

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Ta pierwsza fajna!

Dziękujemy za zdjęcia
Dobrze wyglądasz, choć faktycznie w pasie/talii mogłaby być bardziej przylegająca, ale jest ok

Kupujemy rozkloszowaną sukienkę
dawaj, na trzy-cztery

Cytat:
Dlatego ja wolę kupić tę sprawdzoną
To po pierwsze a po drugie ta, o której mówisz to dżapan a po trzecie to dżapan

niestety mylisz mnie z kimś innym, to przykre

och, Brooke, wybacz mi, to nie tak jak myślisz!

Cytat:
Napisane przez malenkarybunia Pokaż wiadomość
Mi też przyszły te kolorowe rurki, chaberki 30-stka. Nie są złe, za takie pieniądze takich mniej więcej się spodziewałam Jedynie w kroku z przodu leżą tak sobie (za dużo materiału i się trochę marszczą). Żałuje, że nie wzięłam jednak mniejszych, ale śliwkowe i czerwone też mi się podobają, także... A żeby odsyłać i zamieniać rozmiar, szkoda pieniędzy Jeans jest dość cienki, takie faktycznie wiosenno/letnie.
oj tam, ładnie leżą czyli tylko na mnie wyglądają, jakby miały ze 3 metry długości muszę wezwać w tej sprawie Bronka Malanowskiego!

Cytat:
Bardzo mi się podobają na Tobie!
tylko te nieszczęsne p*pki do zaszycia

poszukuję nude sandałków na obcasie do 8cm, jeśli któraś z Was takie przez przypadek znajdzie proszę o info
ekhm, czy widzisz jakiś problem w tych pipkach?

przez najbliższe... hmm... półtora.... albo tydzień nie kupuję nic (na allegro przynajmniej), jak któraś wstawi link do czegoś, co będę musiała mieć, to nie ręczę za siebie
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora